自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

入到去先明白點解海洋唔及迪士尼 , 不論設施(完全無水機載水)及工作人員無笑容無表情,交通又唔方便左轉右轉 , 玩完遊戲佢地影左的相 , 知你唔係買的話 , 唔會播番轉頭 , 又唔比用手機或相機影底 , 迪士尼係任影架 , 明知你用相機影都唔會阻止你 , 但海洋職員用手阻擋你鏡頭 , 迪士尼D精品任你試帶任影好自由 , 海洋唔係貼身跟住你但欠笑容 , D路又行得辛苦上斜落斜勁倦 , 亞仔亞囡都話以後唔去 , 連一面排隊一路都聽到D大陸遊客咁講 , 海洋好差情願去迪士尼好過 , 職員態度及內裡設施都係差好遠 , 買得多野返酒店搭車都唔方便 , 我地向葵芳--930去金鐘--629到海洋來回 , 但去迪士尼只搭MTR--轉東涌線--迪士尼專卡就到 , 亞仔(11歲)買左全年飛都自己識搭車去唔使我陪 , 但海洋亞仔話唔啦太遠 ! 我重話而家明白入場人數點解會咁差呢!

大宅

唔係喎 , 我餐餐向迪士尼都係咁影都無人阻我或講唔準影的說話聽 , d職員重比貼紙我個女噃 , 超多笑容個隻.
原帖由 wpwong 於 09-7-13 18:06 發表
其實廸士尼都係唔俾用手機/相機影"玩完遊戲佢地影左的相" , 所以樓主話"迪士尼係任影"可能係職員唔知的情況吧....因我試過想影低但職員埋嚟話唔好意思唔俾影低, 如有興趣可買!!! 如果你講明唔買, 海洋公園/廸士尼都 ...

首頁

尾頁

跳至