自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

NEWPOWER 發表於 20-6-17 21:11
我也是8號簽收,至今天還沒音訊

One more case here

FedEx 8-Jun簽收, 到依家online system都未update到

民房

i_love_pampers 發表於 20-6-18 01:54

樓主我同你一樣5號簽收,簽收人一樣!然後都係10號 ...

好奇問下, 最後有冇再打去問?
但我估hotline答的野應該係generally answer, 所以果個14日都係reference only

民房

happytsang1123 發表於 20-6-19 02:34
我6月6申請,需要副簽,但因我找不到人副簽,經fedex 照寄哂其他文件,10號fedex 顯示已簽收!但上網check ...

冷靜d, 應該係人手不足/申請太大, 好多backlog, 你睇下上面d comments就照情況

但見你個case...
人地要求你副簽, 你skip左人地的要求, 真係likely可以成功?

民房

whitebunny 發表於 20-6-20 11:10
俾個參考你,我有同事3月1x寄左去,宜家仍然in progress.........

可唔可問多少少
因為3月中寄到, 到6月中now, 3個月又好似耐左d (對比我上網睇其他case)

佢係個system未顯示到"Received" or 有資料唔夠, 所以follow-up中?

民房

summarize下其他人的分享先, 方便大家快睇

homommy 5/6簽收; 24/6收到email話收到
twcheung 5/6簽收; 26/6收到email話收到

我自己case:
8/6簽收; 今日(27/6)仲未收到email
希望快D收到email, 可以心安d

民房

8-Jun 寄到; 4-Jul 收到email話收到
(用FedEx)

首頁

尾頁

跳至