親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問 小朋友生日 去
廸士尼酒店(Disney hotel/Hollywood Hotel)
同 廸士尼樂園 是否會有生日禮物?

Hollywood Hotel 內是否有活動比小朋友參加?

唔該晒!

大宅

謝謝各位回覆!唔該晒!

其實我 book hotel 時都唔知有禮物送
只係我順便問佢有無得訂蛋糕
個女仔就問我係咪有人生日
仲好 specific 問邊一日
我先估可能有 surprise !

stephenietam,
我都係 book Hollywood Hotel
一來平D, 又色彩多D,
原來仲有毛毛蛋糕送
亞仔見到一定 then

另外, 想問下 hotel 入面有無野玩?
如果兩日都入樂園, 係咪好 "side"?

大宅

乜已經無毛毛蛋糕介o拿?:tongue:
咁毛巾動物都好啦!反正亞仔都無expect有禮物
好在無講過比佢知

369369,

唔好意思, 我唔會買飛入樂園
因為我朋友一家3口有annual pass
9月可免費帶朋友入, 會帶我一家3口入去!:lol

心大心細,

我個仔下個月8歲, 佢自己上網睇完揀左 hollywood
佢話 Disney hotel 好 girlish 呀!
我唔食hollywood hotel 早餐 buffet,
但book 左 Disney Hotel 樂翠庭 dinner

原文章由 happydaughter 於 07-8-17 09:42 發表

hollywood hotel 應該無毛毛蛋榚?
我2次小朋友生日去都係得佢地預先放係枱到的用毛巾摺成的動物公仔(好似2個) 和dsiney 全家幅大合照生日咭一張(無寫小朋友名)...... 非常失望!

如果第一次去的話 ...

首頁

尾頁

跳至