夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

點樣好老公好爸爸法?咁你點發現?仲知佢地好熱戀? 睇黎疫情無阻到男人出軌,咁你仲忍到唔出聲? 你覺得有無把握搶返個老公先?

大宅

tsumoriangel 發表於 21-3-17 16:20

近排覺得佢有啲古怪,好似有嘢呃我咁,跟住Check佢電 ...

就通通姦係香港都不能當証據追到任何野,最緊要你覺得佢仲愛唔愛你,咁至有得博,學其他JM問你自己有無能力自己生活,如果無就真係要諗方法先

大宅

肉丸小姐 發表於 21-3-17 20:30
同事就好難甩。
你踢爆都冇乜用,除非轉工。

同意

大宅

tsumoriangel 發表於 21-3-18 01:26
老公回到家都有傾有講,不過多數都係傾小朋友嘅野,性生活…早洩夫算不算是交功課⋯
...

咁似我之前ex, 我同佢分左手至知佢原來有老婆,佢又係早⋯仲要有點障礙
諗返起佢個時送我返屋企好似唔想返去咁,到我話分開,佢仲話佢唔應該得到好既婚姻,搵個人生佢下一代,或者有小朋友同佢一齊都唔介意,就好似同事咁模式,做好崗位,我個時覺得佢痴痴地,我直接講我想既婚姻生活唔係咁樣。
之後發現佢有老婆,我打俾佢老婆同佢講晒所有野同埋叫佢老公咪再搵我,諗住我,佢老婆竟然回應我,係咪佢做得唔稱職所以老公咁樣,佢話佢有得選擇都想係個女強人,我就無再覆佢⋯⋯完全諗唔到佢老婆點解會咁答去怪自己⋯⋯⋯⋯但最後佢老公無改電話亦無block我⋯⋯ 不過我都無再搵佢

唔知樓主可唔可以形容似同事既模式,除左個個交功課之外

大宅

tsumoriangel 發表於 21-3-19 12:24
因為我哋嘅對話仲講緊小朋友嘅將來,所以我就一廂情願諗佢係唔想同我離婚⋯⋯佢係我面前真係冇嘢,好似冇 ...

即係小三知佢有老婆仲有小朋友,仲去傾你地個小朋友既野,佢咩居心,仲話想book房,咁佢仲會唔會同你攬攬錫錫咁,諗起好嘔心

首頁

尾頁

跳至