美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

Re: 想搵返呢個留言呀~~

有冇人可以pm比我知呀~~~~

水晶宮

咁多人要pm, 請問有冇人用過呢?!?!

水晶宮

我都用啦~~~

初初覺得好貴, 見到咁大樽都覺得好貴. 打開個蓋, 嗅到陣味勁似我係澳洲買的羊脂膏,心想真的可以塗上面??!?!仲怕比人揾笨.

老老實實我唔知用咗是否白d,但係個身就真係滑咗.仲冇身痕.

最近我試過塗上面,發覺同我用緊好數百元的cream 不相伯仲, 現在計起,又唔覺太貴, 反而覺得好底.

都值得推介的

水晶宮

再報告~~~~~

最近天氣乾燥, 用來塗身唔係好掂, 勁痕, 都係用番bady oil 好d, 塗面都ok!

阿囡用塗身都唔夠潤, 但佢塗面的效果就好過我. anyway 當比個囡護膚都用得過.

水晶宮

NYS.BB 寫道:
Hi Pulmma,

Please PM the info to me, thanks!!

NYS.BB

我冇咗個留意啦, 睇下有冇其他媽咪有? 幫幫手!

不過我覺得個留意有d誇張, 近牌天氣特別乾燥, 塗身唔係好夠潤.

個ms tang 同我講, 要塗上面, 洗完面直接塗上面, 不需要塗任何精華素, 但係我試過唔係好得, 都係要我用開d 精華素至得, 可能我個底子唔好, 但當cream用都ok.

可能之前睇到個留言好似好勁, 但結果比我預期差好遠, 唔好寄咁大祈望.

水晶宮

心雨 寫道:
Queenly,好有同感, 我的反應同你一模一樣, 個樽都牌子,好驚, 但見佢都拿左來, 唔好意思唔買, 一打開成陣羊脂羔味道, 心都涼左一大半, 覺得好唔抵, 唔知係唔係比人呃左, 擦完之後好一般, 唔覺真係好.....不過都冇辦法, 只好用來搽身, 但就覺得好貴囉如果用來搽身.

心雨:

你用來搽身? 我用完唔夠潤呀! 滑就滑, 不過keep得唔耐, 我覺得搽面好d.

學佢地"話是計" 效果因人而異, 其實為番條數, 以咁的容量, 都唔係太貴的, ok啦! 只係我覺得初初見到個留言, 對我來說就真係誇咗d!

好彩平咗$100!!!

首頁

尾頁

跳至