夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

如果樓主口供話個男既發哂癲, 咁我假定呢2個月, 佢係有心改過既,而你又舊事重提,今次樓主你真係有dd 蝕章喎。
咁樓主你冷靜左未?
好老實, ftm, 好似男既話齋, 離婚, 你有多少籌碼/條件同人傾? 第2日, 你99係5識做,但想深一層,佢冇講錯喎。
「真係唔知應該繼續行落去定放手…」--->我現在反而擔心, 男既打算狠心,到時你渣都冇。

Adrio77    發表於 21-10-3 19:33
cathngai    發表於 21-10-2 21:35
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

侯爵府

cathngai 發表於 21-10-3 17:03
佢唔煙唔酒, 因為長期不鬱不歡 ,最後 40歲 肺癌走咗
sorry jm 聽到你JM

hamster997 師兄已經浪子回頭。
但樓主的case 嚴峻得多。

侯爵府

原來我miss 左44/f 的回應。
怎樣說好呢,
「迪士尼酒店$13xx 一晚」一家玩, 男人不俾, 係男既不對。
「和牛」一家食,男既不俾,我都覺係係男既不對。
但係「身上最貴個袋$2000 ,什少買咩名牌野」.....可能我是打工女,人工唔好,我同屋也是草根, 我實在無法會要求同屋買/或者自己去買一個2000元既袋。
我無法知道呢個$2000是否樓主私己。如果是男事主俾錢既,我睇法都係不變,建議樓主出番來做野打工搵錢。
有d 野, 毋需針吉, 也知肉痛。呢度度個個都明白樓主之痛。
點講係男既不對在先,但為人母者, 點不快都好, 睇大局,自己情緒要管好。
男女實力相差太遠,與其不停左挑右剔吵大獲開片, 不如快快開始儲蓄儲資產,不為自己也為子女。
我實在擔心男既已在部署。

侯爵府

cecelc 發表於 21-10-3 19:58
唔好誤會呀
可能我講得唔清楚
我向你及樓主講聲sorry
我估jm 想表達男既對個賤三「一早起痰」
不過冇想過原來賤三 都不是好人。

ftm 又有3小, 現在點都唔好走住,cap 好水, 擰乾個男既。有水有say

侯爵府

davidtang28 發表於 21-10-4 22:56
回覆 Jkjk999 的帖子

佢話個女人比現金佢(Chanel 袋)照計佢應該會bank in番入自己銀行,應該都幾萬蚊, ...
果幾皮野, 不是大口氣,依男事主性格,要洗都洗左去, 仲點會轉登入bank

侯爵府

cathngai 發表於 21-10-4 23:50
我就唔信個C6有收個淫婦錢囉。...
我都5信男既有收錢。
賤三點會自認係家禽,話兵送既, 不知多馨香。
男既為左安撫阿太, 實係話送架, 暗示家禽,冇feel 架。

首頁

尾頁

跳至