自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Doriki 發表於 24-2-21 09:29
人家戀韓人士說,千錯萬錯都是政府錯,醫生歐巴們是最偉光正的

點呀,社會寄生蟲,討論其他國家新聞,就叫戀乜戀物。

我冇講過邊方面係絕對錯。 一直留言都係叫JM自行判斷。

唔通下下學你咁就死得啦,乜嘢都政治上腦,乜人都話媚外,如果你係扮傻玩分化還好。

如果你真係咁諗,你認知嘅世界真係細得好可憐,我唔知你有冇仔女,如果佢哋你一樣咁諗嘢,應該冇法喺社會生存,如果唔認同你,應該會因為有你呢啲咁嘅父母而感到羞恥。

你繼續愛國(扮愛國),但都要記住你有幾口賤辱罵供養你呢件寄生蟲嘅香港
attach0/tmp/phpM8D1kt

珍珠宮

Doriki 發表於 24-2-21 09:51
哈哈哈,你還真是個笑話

呢度好多人知你嚟搞事,返連登啦愛國者

有種嘅,cut哂香港俾你嘅資源,唔好連一個垃圾袋都爭,話人歧視你係基層。

珍珠宮

Doriki 發表於 24-2-21 10:03
我以前覺得你有妄想症,現覺得你娛樂性滿足的,你可得繼續娛樂我,不要停了
...

傻人發現

珍珠宮

Doriki 發表於 24-2-21 10:28
你要繼續呀,咋不寫文章了

分享金句,有JM可能會覺得奇怪,你點解會被稱為寄生蟲,因為如下:
attach0/tmp/phplWgsBV
attach1/tmp/php7xr0lL
attach2/tmp/php3OjC6A
attach3/tmp/phpZJAkRq
attach4/tmp/phpLlsbCg
attach5/tmp/phpXkCan6
attach6/tmp/phpjrnf8V

珍珠宮

Doriki 發表於 24-2-21 10:50
你是真閒,成了我黑粉,哈哈

我閒得來,還要打工交稅!
係人嘅,對社會俾返啲貢獻,搵返份工交下稅,唔好搵啲出現金糧,一邊有糧出,一邊食綜援,仲要辱罵養你嘅香港。
attach0/tmp/phpSlO8Dz

珍珠宮

Doriki 發表於 24-2-21 10:56
哈哈

希望呢個post唔好沉底,等多啲JM欣賞到呢你呢位新嚟嘅複式洋房躺平戶嘅金句,睇你如何厚顏要香港人養你!

珍珠宮

amy730 發表於 24-2-21 14:39
大開眼界,呢D言論如果上咗小紅書和微博,大陸人唔知會唔會覺得香港人痴咗線,要人共產
...
唔會誤會香港人痴咗啦,
就算個心真係咁諗, 正常人都唔會講出口啦.
佢一而再, 再而三表明想香港人養埋佢, 你當係青山走犯會比較貼近事實.

睇佢用字, 係東北人(或者扮東北人)
「咋」, 笑咗~

珍珠宮

she007 發表於 24-2-21 14:59
咁多人辭職做到咁盡
人數好似好多, 但比例只有兩三成.
醫學會開咗大會, 話市民生命受到威脅, 係政府造成要負責,
呢啲言論, 一般大眾好反感, 應該更少市民支持佢哋.

政府禁止班辭職醫生出國, 當佢哋係嚴重罪犯看待, 態度越嚟越強硬, 我個人睇, 就應該冇彎轉.
總統講咗唔會妥協, 依家只係睇下班醫生點收科, 用乜籍口繼續或結束.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊