自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我係大陸睇咗2次,一次超豪華可以訓係到睇,包埋茶、氣水和爆谷蝦條,2人tickets ¥215. (龍華壹方城C區)

另外一次係蓮塘睇,而家做一年慶祝活動,有微信關注佢,現場買戲飛一位¥19.9。間戲院好新淨,座位好舒服係真皮座椅。

attach1/tmp/phpRwAoYj
attach2/tmp/phpwQb6Cn
attach3/tmp/php1TO0hr
attach4/tmp/phpcDR5Wu

水晶宮

hinhin_ma 發表於 23-9-11 13:46
... 我都是壹方城C區睇, 不過買普通票.... 下次試下先...

直頭一出關口個商場,左手邊行1分鐘就會到。即係近藥房嗰頭。

hinhin_ma    發表於 23-9-11 21:57

水晶宮

virgokaren 發表於 23-9-12 22:57
蓮塘口岸商場內?

不是,喺蓮塘口岸行出個商場之後,左手邊,行30秒左右,抬起頭,望向上,你就會見到GLC影城個廣告牌,真係好近。
attach1/tmp/phpDtr3h4
attach2/tmp/phpqKbecV

水晶宮

豬仔嘜 發表於 23-9-12 23:00
好睇到顛
我想睇多次,帶埋兩老

我都睇咗兩次,真係好好睇,冇廁所位。

水晶宮

virgokaren 發表於 23-9-13 09:31
謝謝。
你通常去到至買飛?

我係download個app,叫做猫眼,跟住就喺嗰度買飛,但係我見到蓮塘口岸嘅戲院,佢由於一周年紀念,佢就推出活動,只要關注佢,即場買飛好似係¥19.9人民幣。

即場買飛,應該冇問題我幫你望咗今日同聽日嘅時間,你參考吓。
attach1/tmp/phpbkcjEE
attach2/tmp/phpR6kijg

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊