自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

方力申

2016年與拍拖多年的鄧麗欣(Stephy)分手後,小方的感情生活一直成謎,直至近日被爆撻着「氣質版馮盈盈」、年輕藝術家Maple Yip,昨日(4日)小方出席活動時更大方認愛,並承諾會陪伴女友走出邪教事件陰影

對於女友Maple站出來揭發真相,小方亦大讚她勇敢:「遇到啲唔公平嘅事一定要挺身而出,去告發佢哋。第一眼會覺得好心寒,第二會覺得點解你咁天真、咁幼稚,但佢做嘅嘢可能比我哋所有人都更加堅強,睇完之後會更加珍惜佢。好心寒、好心痛,更加覺得佢叻。」更承諾會陪對方到韓國出庭,小方做到無條件接受另一半的過去,又願意陪伴對方走出低潮,可見他真心愛Maple,會心痛她的過去,並願意和她共同承擔未來,雖然拍拖時間很短,但小方已經帶女友見過家長,足見他十分重視Maple,用實際行動證明對女友的真心!

記者會影片中明顯見到Maple Yip當時狀況非常差,有指她出席前多次嘔吐,所以上台時一直用手按着肚的部分。Maple Yip在記者會講到知道自己會惹上麻煩,紀錄片中也紀錄了她從香港機場就一直被跟蹤至韓國酒店,但她依然堅持公開身份揭發鄭明析及攝理教的惡行,不希望再有更多受害人出現。

alau2021    發表於 23-3-6 01:44

珍珠宮

jtw_ki 發表於 23-3-5 12:53
Juno應該真係唔介意,最後好似係阿嬌飛佢(因為始終都係鍾意靚仔?)
可能

珍珠宮

LoveCorgi2 發表於 23-3-5 21:00
最初報導未知個女仔背景前,話相士話方今年會遇到真命天子。可能今次真係會成事。
...

今次個女仔太靚女,方好難抗拒到,始終晚晚對住,樣好緊要,父母反對都唔會理

珍珠宮

LoveCorgi2 發表於 23-3-5 21:34
有報導話方父母好接受好錫,仲成日問佢上唔上嚟食飯。
仲未有機會睇到佢真正個樣
唔知父母果時知道曾被性侵未

珍珠宮

魚兒小寶貝 發表於 23-3-5 22:20
呢度d jm 咁憎佢係因為方曾經講過一句說話得罪左佢哋。

那句 ?

首頁

尾頁

跳至