自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

係咪驚個男仔再流出更多相/片?所以要告佢令對方驚?

海綿大哥    發表於 22-7-1 09:28

大宅

回覆樓主:

咪即管睇佢告唔告得入囉,d 明星最興就第一句就話要告人,但求令公眾覺得d野係假,令人覺得d相係假,但通常最後無咗下文,好似阿嬌初初爆出艷照,英皇都報警去告發佈嘅人移花接木,吳亦凡都成日告人又出聲明,都唔代表係假嘅,不過我覺得呢單野都無咩好告,d相係佢個女自拍,又唔係露點,點告得入?想嚇個0靚仔唔好再出圖/片就真

大宅

唔係細路 發表於 22-7-1 13:09
14-15歲係未成年,如果真係爆房梗係有問題,個男仔犯法

佢老豆點會告衰11, 佢個女形象盡毁tim la, 條片其實有影到對酒店拖鞋, 兩個又訓係到曬拖手照, 又寫my naughty girl, 又著bra自拍(吊帶唔會咁push, 自己睇清楚啦)雖然呢d都唔代表上床, 但好難唔令人咁諗, 正如以前如果影到藝人同異性去酒店, 都會令人誤會嘅

大宅

靚媽latte 發表於 22-7-1 17:54
其實有冇諗過個人設係tvb幫佢定,佢簽咗約就跟住做

咁無計㗎wor, 呢個清純A0 天真人設的確為佢賺多咗好多錢同fans, 唔可以輸打贏要㗎,有事就話tvb 逼我,無事就袋錢?我buy Gigi 多d, 做實事,唔使靠人設去儲fans

大宅

fishballbaby 發表於 22-7-1 18:49
真的有段咁既片?

有,不過真係一秒就過,你有興趣就去連登睇啦,我都唔識轉載,不過個po都沉沉地㗎啦,根本無咩人再討論啦,係佢老豆要告人先炒返熱

首頁

尾頁

跳至