自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

vicky19846619 發表於 24-5-2 20:57
估唔到又一對

咁突然,不過總覺得男對女麻麻

男爵府

SOHOT 發表於 24-5-2 21:05
我覺得調返轉似啲!嗰女嘅樣仲後生,之前傳過佢有人追

如果個男對佢好、有人追都唔會理,似忍到仔囡大,識咗第二個分開唔出奇

男爵府

VCBB小天使 發表於 24-5-2 22:51
應該係調返轉

傳男好大男人?仲有如果你老公有咁多層樓,你連一個/半個名都無,做生意你又冇股份,你會點?好多jm 話可以做少奶奶?但生完二個無付出?上面jm 仲話小產過、幾時 bk咁雙標,原來Ftm唔辛苦、一定少奶奶!可能佢讀書D錢係唔買包包嘅私己錢呢

幸福花    發表於 24-5-2 23:53

男爵府

SOHOT 發表於 24-5-2 23:25
Yoyo要搵錢養自己,王浩信唔似安仔咁有錢!
歐就真係唔使做,做少奶奶,佢自己係篇訪問都話自己一早起身送 ...

無憂嘅生活、但老公唔錫自己真係好,何況好多jm都話ftm都好多嘢做,好辛苦上bk呻,幾時變咗ftm 係無憂生活?

男爵府

乖寶寶布布 發表於 24-5-2 23:38
咪係
資產全部冇女方名
咁仔女上中學

女人鐘意難為女人,調返轉佢自己生兩件顧好頭家,但錢老公唔過你手會點?付出18年青春竟然係jm口中無憂生活

男爵府

邱悠月 發表於 24-5-2 23:50
其實邊度話錢唔過佢手?真定傳?

有老公俾優質生活,冇郭拼命搵錢,一家人都唔會有好生活

有點都有一層/半層樓寫佢名,如果你老公有咁多物業,你同佢生完兩個仲小產過,佢所有物業唔寫你名,你心淡嗎?供佢讀書就皇恩浩蕩?同老公結婚生仔,老公比錢生活、老婆顧頭家就叫憂質生活?J M好似完全忽視老婆付出,以後個個ftm 唔好上來bk呻辛苦,咁憂質唔使做,湊仔之麻

男爵府

乖寶寶布布 發表於 24-5-2 23:38
咪係
資產全部冇女方名
咁仔女上中學

可能好多係亞旺紛絲、老公對老婆好係天經地義,某jm講到女方mk/雯雯,好似要向男方乞食咁,乜樓上jm老公比家用係皇恩浩蕩,以後記得同C6講~謝主隆恩

男爵府

hellomiki 發表於 24-5-3 00:20
王浩信都系,趁老婆不在香港,就同自己阿媽聯名買樓唔話比yoyo 知

亞旺咁識計數,分分鐘D物業全部公司名,離婚分唔到

男爵府

hellomiki 發表於 24-5-3 00:26
郭會唔會咁做呢?

做得出咁多年唔寫老婆名,點會突然轉C性!前排先有post話老公長期大6工作會否有外遇?所以我對尼位好男人有保留、只能講形象好,作為女人,人又無錢又無,自我增值,搵到好工有能力未走攞,付出咗廿年青春仲唔夠咩

男爵府

SOHOT 發表於 24-5-3 00:44
歐自稱自己讀咗8年書,佢仔女依家分別12,16歲,即仔女4歲,8歲就開始讀,佢會考先得5分,相信佢都要花好 ...

如我係女方,同佢生完兩個又小產都要防住我,比我會更心淡,更加努力讀書,令自己有本事獨立,夫妻版都好多J M係咁教,一齊廿年,付出只有妨來防去,老公仲要成日返大陸工作、唯有靠自己

男爵府

SOHOT 發表於 24-5-3 00:47
歐自己係篇訪問講,話自己一早起身送小朋友返學,然後做運動。再接小朋友放學,跟住午睡,話咁樣生活好悶 ...

你試吓問吓eason 嫂/ 學友嫂悶唔悶?人哋有錢過手,可以做生意,可以抄股票,得閒抄樓,日子不知幾充實

yeung_ma    發表於 24-5-3 11:59

男爵府

aidan08 發表於 24-5-3 01:54
當個女的有工人幫手湊仔,仲可能唔止一個工人,分分鐘有司機同其他人幫手時,男嘅未必會覺得個女嘅係負責 ...

如果D樓公司名呢?

男爵府

SOHOT 發表於 24-5-3 01:45
當然可以啦!女人最好去學下嘢啦!不過,都要係適合嘅時候,同花幾多時間落去!佢仔女當時好細,老公成日 ...

咁咪就係自私,有愛就唔會咁做、王祖藍拍完跑男當晚就飛返香港陪老婆,第二朝一早又飛返去繼續,謝娜問佢做乜咁辛苦啊,佢話驚老婆胡思亂想!仲有郭藹明連小朋友都無、點解劉生物業寫老婆名?見過老公長期唔信我,亦都冇乜好留戀啦

男爵府

aidan08 發表於 24-5-3 07:16
咁當然個女人有可能分唔到啦。我只係想指出有D男人的心態,唔係話個男人啱與錯。分到幾多,公唔公平真係只 ...

一隻手拍唔響、如果女有問題、男又點會冇,男都60,女同佢一齊廿幾年,點解唔捱埋佢?個老公過億身家都同佢離婚?男人有錢80歲都可再婚/玩女人,繼然少奶奶仲乜要打工?唔係應該老公打本做營養學生意?老公做健康食品生意,老婆開營養公司,唔係一條龍服務咩?我見啲少奶奶全部都係老公俾錢做生意!社交媒體都好少見女方有名牌包包、好唔好真係只有佢哋自己知?

男爵府

sun6628 發表於 24-5-3 08:24
好耐以前我記得郭講最愛劉小姐

根本唔合理,樓上話人情傷所以唔過樓比老婆?陳豪夠比廖碧兒傷過,咪一樣對老婆婆好,物業一結婚就過老婆手,人哋同你一齊20幾年,仔女生都有,冇功都有勞,當氹老婆開心又好,俾定心丸又好,都冇可能全部物業都冇名,只係阿旺出名!試吓係bk 開帖話老公有這麼多物業都冇寫老婆名,又生活廿年有仔女,睇吓Jm撐男定女

男爵府

aidan08 發表於 24-5-3 08:42
其實所有嘢都係靠估,呢個世界有太多唔同性格、思想嘅人,乜可能都有。少奶奶做乜打工?好難講㗎,覺得悶 ...

繼然靠估就唔好講到女方無付出,見某些jm又話人cheap,又話人有拋夫棄子?25年感情相方都有付出,女方當初學識唔高就要被歧視?小產兩次唔辛苦?既然你話年代唔同、出去讀書自我增值唔靠男人有乜問題?係靠男人啊,男都60,過億身家點解唔捱下去?周汶錡老公滾成咁為錢都捱落去啦!

男爵府

Myluckybaby 發表於 24-5-3 11:11
歐倩怡的FTM生活相信有唔止一個姐姐吧,點同一腳踢的FTM啊?

有工人就唔使理,隔離憎奶奶post,有工人都仲要搵99,淨係有咁多物業一個都唔寫老婆名都講唔通、下次你老公比家用你,記得講謝主隆恩

男爵府

Myluckybaby 發表於 24-5-3 17:28
我唔係FTM, 財政獨立,點解要謝主隆恩。

我話要靠老公養嗰D、根據尼道D jm描述,賺錢養家,比飯你食、比書你讀、好似小丸子咁,就係皇恩浩!所以咪要搭謝主隆恩囉

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊