自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

PP26 發表於 23-10-27 16:52
BB岩岩出左院一個星期多啲啲,呢幾日佢一直瞓得唔好,放佢係BB床瞓但係每次瞓大約15分鐘就會醒之後會喊得好 ...

正常的,岩岩出世安全感唔夠!我阿囡當時都係咁,BB床太大了,特登俾錢買左個BB睡窩比佢,之後就瞓得好好~

大人唔好同bb一齊瞓 好危險
太多新聞

別墅

PP26 發表於 23-10-29 14:03
上面好多JM都介紹用睡窩
係咪都係買同一牌子?
呀B尋晚又喊啦

媽媽 睇嚟你壓力真係好大
係呀 我都係同上面媽媽一樣買cocoonababy睡窩
睡窩好評最多都應該係呢個牌子喇,我覺得好好用,一開始我都係有幾個媽媽朋友介紹我買!聽個sales講佢原理係令到個BB好似有瞓喺子宮裡面嘅感覺,BB好似俾野包圍咁,有安全感好多,同埋睡窩有條睡眠固定帶,呀B一個人瞓係BB床都好安全~ 最緊要係呀B用完訓得好冧,無再扭計仔,我覺得你真係可以買個嚟試下 加油

別墅

Maryannbb 發表於 23-10-29 14:08
媽媽 睇嚟你壓力真係好大
係呀 我都係同上面媽媽一樣買cocoonababy睡窩
睡窩好評最多都應該 ...

咁岩搵番呀B張相,有時我出廳睇電視,我都係咁擺呀B係梳化我坐佢隔離,呀B都瞓得好冧~
attach0/tmp/php2H1F6l

別墅

BEEAU1127 發表於 23-10-29 14:23
我見到呢隻bb睡窩網上有好多二手賣,都係幾舊水,你會唔會考慮買二手?
...

其實如果負擔到就真係唔好買二手,因為我買之前有睇過下啲二手,好多都唔齊配件,唔係漏肚帶,就係漏左果舊放腳仔嘅枕,唔齊嘢就用可能會仲危險,同埋衛生問題,二手有塵螨同污跡,如果全新同二手價錢唔差太遠,你又負擔到嘅,就真係建議買個新!

別墅

PP26 發表於 23-10-29 14:38
原來真係個個都揀呢隻
我老公聽日放假話會陪我出去睇一下
希望下星期就可以瞓番個好覺

你買左未呀?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊