跳至

首頁
34567...9

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 05年7月媽咪會 (Part 12)

校長,
唔係掛, 如果我叫白, 咁包媽, + 媽, 同穎媽係咩呀 ??

男爵府

好媽媽勳章

晴晴媽,
Welcome back ar ..... 旅行好冇玩呀 ??

男爵府

好媽媽勳章

軒晴媽,
哇, 又好玩, 又好食 ...... 肥都抵啦~~~

男爵府

好媽媽勳章

包媽,
白裡透紅...... 等我番去講俾老公知先..... 等佢三日三夜都食唔落飯....

男爵府

好媽媽勳章

包姐,
遲 d 包包可能夢遊, 攬住你黎咀.... hahahahaha

男爵府

好媽媽勳章

軒晴媽,
咁晴晴睇左醫生係咪好 d 啦 ?? d 紅點有冇退 ??

包媽, j媽,
你地都好過我啦, 我塊面乜鬼衰野都有, 所以我都有鏡頭恐懼症.... 好怕影大頭, 但又好想要有靚靚既大頭相喎, 唯有希望 mc 快 d 練成化腐朽為神奇既技術, 幫我完成我既心願囉.

long long 媽,
我都好明白, 因為我以前都好似你咁, 尤其係工人未黎個陣, 真係好晏都食野, 餓到飛起先求其煮個公仔麵. 不過每日都可以對住 bb, 真係好開心架.....

男爵府

好媽媽勳章

j媽,
就係皮薄但 "咸" 唔靚咁先慘慘慘慘慘慘慘慘

男爵府

好媽媽勳章

早晨呀~~~

軒晴媽,
我都試過用 v-cam 錄低老公 d 鼻寒呀, 但佢居然話我係側邊配音, 唔係佢黎喎...

男爵府

好媽媽勳章

J 媽,
我尋日去到醫生度見到成村人係度咁呀, 跟住個姑娘話要等兩粒鐘, 所以我冇睇, 淨係叫佢配番上次既藥俾我就算啦~~

我以前都成日農曆新年去旅行, 真係貴好多, 不過可以多 d 人一齊去, 都好熱鬧好開心架

男爵府

好媽媽勳章

J 媽,
7 大 1 b 好熱鬧喎, 你就好啦, 有咁多人可以幫你一齊睇 jj,
我連去澳門都未諗掂呀, 因為驚得我同老公兩個湊住洵洵會好攰, 但同朋友/家人一齊去, 洵洵又未必肯跟佢地 .....

訓導主任,
而家食左藥好 d 啦, 其實呢幾日都明顯好左 ..... 不過就未斷尾咁囉.

男爵府

好媽媽勳章

J媽,
咁 JJ 唔會成日心情唔好架麻, 但係洵洵而家真係越黎越怕生, 唔好話要佢跟人, 有時叫佢同 d 陌生人打招呼佢都驚驚地. ..... 佢以前細個都唔係咁, 都唔知點解變成咁..... >_<

男爵府

好媽媽勳章

龍媽,
無計啦, 你前排太落力放假啦麻

男爵府

好媽媽勳章

Kary媽,
食左藥就冇乜咳, 不過就散散地咁囉..... 條氣仲唔係幾順添

洵洵 d 頭髮係比以前粗左, 所以睇落會密左, 不過唔算密啦, 同理想仲差好遠呀.... 你睇佢地前日去影相, 個個都一頭烏黑黑既頭髮, 得洵洵一個疏疏落落咋 :-( :-( :-(

男爵府

好媽媽勳章

J媽,
唔, 佢番左幾堂獨立班, 但係佢既進步冇++咁明顯, 同佢出親街都要俾段時間佢 warm up .... 就好似個日咁囉 ....

男爵府

好媽媽勳章

包媽,
幣在洵洵都維持左呢個情況好耐架啦, 我不嬲都覺得佢好似比其他 bb 冷淡 d, 冇咁易開心, 冇咁易笑架 ......

所以我見到你地 d bb, 同佢地講一兩句野佢地都可以笑得好開心, 真係羨慕 c 我 ~~

男爵府

好媽媽勳章

我睇唔到呢幕添....

不過令我諗起 bobo 豬好鍾意做 "靚" hahahaha

QutieBaby 寫道:
[quote]
ev928 寫道:
包媽,

我好鐘意包包咁主動同熱情,bobo豬有佢咁就好啦!

唔係喎!bobo豬都好熱情呀~
你唔記得有一下係bobo豬想同包包握握手,包包o個一刻反而無睬佢,bobo豬仲係後面叫住包包o添! [/quote]

男爵府

好媽媽勳章

唔怪之得成朝唔見你啦, 咁你忙完未啫 ??

QutieBaby 寫道:
係咪好奇呢?我今日竟然好忙!

男爵府

好媽媽勳章

j媽,
洵洵由呢個 week 開始, 都會一個 week 番兩日獨立班架啦, 希望佢快 d 可以有進步啦~~

係呀, 洵洵同安穎同穎穎都好 friend, 因為真真正正係由細玩到大, 成日都見, 不過穎穎呢排真係做左 fing fing, 周圍 fing, 所以洵洵都追唔到佢 ... haha ~~

男爵府

好媽媽勳章

J 媽,
希望啦~~~~

至於穎穎, 似乎穎爸好 enjoy 同佢一齊 fing 多 d 喎....

男爵府

好媽媽勳章

校長,
我都知, 性格呢 d 好難話改就改, 唯有盡力囉....

其實我都唔知係咪因為我番左工, 所以少左帶洵洵出去 wet, 攪到佢比以前怕生保..... 但其實佢都番唔少 playgroup 架啦, 但都好似係呢方面冇乜幫助咁囉.

點都好啦, 我可以做既, 都係帶多 d 佢出街, 等佢同多 d 唔同既人接觸, 希望幫到少少咁啦

首頁
34567...9

尾頁

跳至