想生BB

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 Pooh2008 於 09-5-13 10:37 發表
有無SIS都係做完IUI等結果呢? 相信大家都好明白我既心情~

你不如搵其他野做下 , 或者睇下輕鬆電影 / 聽下音樂.... 咁時間會快過好多

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

或者可以借D 懷孕既書籍 睇多D, 唔駛第日雞手鴨腳湊BB

瑪瑙宮

原帖由 jh724724 於 09-5-13 15:30 發表
嘻嘻.通常我都偷步嘅,我打晒D安胎針後第四日就用紅D驗啦.

你好似早得滯喎mouth: 起碼要9日後先真正驗到

瑪瑙宮

原帖由 lalamike 於 09-5-13 23:49 發表
未呀,明天返去照下蛋蛋排左未。我估明天會同我講要否塞藥/打安胎針同check bingo日子吧。

咁你今次做 IUI 定 自己DODO?

瑪瑙宮

原帖由 successbaby 於 09-5-14 12:02 發表
各位您好,
我4/27做了iui放精, 之後開始塞藥, 早晚一粒, 醫生叫我5/12 check bingo, 我係5/9,12都自己用綠D check 過但negative, 我都keep住塞藥, 如無意外應該5/9來M, 但到而家都無M feel, 體溫keep住都係37以上, ...

塞藥可能有影響, 部分人會停藥等M come.

瑪瑙宮

原帖由 Pooh2008 於 09-5-14 16:09 發表
剛剛去廁所小便完見到紙巾有小小血絲, 好小個隻, 會唔會係著床血呢? 今日先係DAY21, 唔會甘快來M吧~

如果你 D14 排卵, 有機會係著床血

首頁

尾頁

跳至