爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

考筆試好簡單,你有無上網做題目?考試果D題目同網上係一樣ga。做多幾次,記晒D答案就無問題
至於師傳方面,你係李健報名,係咪係報左名跟佢地既師傳學車? 定係話你想搵私人師傳學車?

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

原文章由 lycabby 於 08-8-26 15:05 發表

有無題目個d網址,,,有無街外個d好師傅介紹

題目網址如下:

http://www.leekin.com.hk/A04.htm

http://hungchun.com/html/exam.html

我以前考時,係用呢2個網址做試題。

教車師傳﹙港島區﹚
林師傳---9486 9770

琥珀宮

原文章由 cherry66hk 於 08-9-5 00:09 發表
係呀咁我真係要考慮下先,仲有筆試同自動波易唔易考,因為我想
11月8日前考

筆試好易考自動波都好易
不過依家已經9月,如果你要11月8日前考路試,我諗就好難如果只係考筆試的話,就一定無問題

琥珀宮

原文章由 lycabby 於 08-9-5 18:41 發表
今日第一日學車,有D紧張,個C FU講左成個鈡野,我都入吾晒腦,都叫有個概念,真正揸只有15分鐘,系米第一次都系甘咖?我遲到左15分鐘

遲到都計時ga,所以下次唔好遲到我記得以前師父只講大約20分鐘,然後就我自己渣,一路渣一路講囉....

首頁

尾頁

跳至