自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:Quote:原帖由+我愛Corina+於+12-05-11+發表

原帖由 angelheart 於 12-05-11 發表
除了吃下肚。搽上臉同電器。基本上咩都淘。大家不要討論了。4萬又如何。老公日日應酬。落夜總會。飲到嘔。 ...
你C6唔忙又如何俾四萬你做家用?呢D係正比的其實,你可以搵D其他嗜好,等自己開心D我老公俾我既家用,計為港幣後,跟你不過,因為澳洲工時短,所以,有好多家庭時間你老公俾得呢個數目既家用你,相信都有份不錯既職業諗下移民。不過,你真係要令自己活得快樂一點

chuchu9999  其實澳洲平均收入(中位數)多少?  發表於 12-5-11 22:24
chuchu9999  你c6都很  發表於 12-5-11 22:23
My Two Princess

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:Quote:原帖由+POLLY922+於+12-05-11+發表其

原帖由 angelheart 於 12-05-11 發表
係呀,琴晚先哦完個c6。比咁少。成曰唔夠駛。
mouth:你5係化?好心你淘少D嘢!知足D啦4萬又點?多過你既大有人在

琥珀宮

回覆:我都想有4萬蚊家用...

這個4萬家用話題,完全冇討論價值!

琥珀宮

引用:仲存在 +

原帖由 1928mickey 於 12-05-12 發表
仲存在
咪衰啦!其實當時人確實難頂

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+blueski+於+12-05-11+發表如

原帖由 薯媽 於 12-05-12 發表
放啦
有咩拎

首頁

尾頁

跳至