影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 【熱情仲夏】埋黎睇, 埋黎傾~ (有齊官網, 簡介, 預告, 宣傳視訊等)

不愧係鄭太,

侯爵府

Re: 【熱情仲夏】埋黎睇, 埋黎傾~ (有齊官網, 簡介, 預告, 宣傳視訊等)

今集小綜出鏡加埋都唔知有冇15分鐘.....

侯爵府

candycan,

今晚"康熙"唔係小綜上呀

仲有係東森台"開運鑑定團"呀

而"天才衝衝衝"做過半小時先係小綜同小天呀

侯爵府

真架,係--郭品超,陳怡蓉......上去講鬼古呀[ CLICK HERE]

candycan 寫道:
Hola:

乜今晚"康熙"真係唔係小綜呀???
D Fans 今朝都話預告唔係小綜...
但fanclub 管理人又話係wor......

侯爵府

哩個真係讚架,小綜好好笑,另小美同小綜真係好朋友呀
#1 新增 2007-3-16 華視 天才衝衝衝
呢個好好笑~~

侯爵府

唔知會唔會星期一,我哋星期一去返個網睇佢預告咪得囉
甘......元暢果集去左邊?????? :-(

侯爵府

係呀,東森綜合台
hola:

甘尋晚"開運鑑定團"係米小綜ar??

我仲等緊kuso dl.........

侯爵府

Re: 【熱情仲夏】(新增 Chapter 2 BT & 16/3 天才衝衝衝, kusokuso酷酷獸 視頻)

係呀,黑好過第一集白既好多 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

另...咦~~點解幅相大手臂高咗既,可能見唔到隻脚呀
今集元暢勁多造型。。。。
黑天使,吸血鬼,BB,櫻桃小暢子 :lol:

我好鍾意夢中黑天使個造型,
令我諗起元暢之前客串小天果套XX舞入面個撒旦造型。。。

侯爵府

candycan,

講中晒,我真係比"花樣"爛尾影響呀,而第一集五熊出太多喇,你知啦,我睇靚仔架嘛

另外,嗱..哩個係我個人感覺嚟架--"放羊"仲悶,台劇恩怨情仇劇種...男1樣就好細個,但睇落好老呀(唔o岩睇唔好理我)

首頁

尾頁

跳至