跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 想問6月既bb唔知介左日間個條片片未呢?

男爵府

男爵府

pauline,

zoe 好叻呀, c啦, 我仔重未有咩成績呀, 基本上佢一見個 potty 就走夾吾頭啦... 真係吾知點算好, 吾通真係要返學由老師 train 佢

男爵府

pauline

好!! 我一定要的起心肝同 wilfred 介, 我要try 下用你ge方法, 而家都係我媽同我工人同佢try 咋, 可能佢地無用強硬d ge 方法, 一味由佢自己鍾意, 所以都吾見有咩成績... 我睇都係由我自己同佢搞好d啦....

男爵府

pauline

唉!! o甘唯有軟硬兼施啦....

男爵府

helen

你都好呀, 起碼晴晴都肯坐落 potty 度, 我個衰豬係c都吾肯坐... 真係煩c我啦.... 重要一除左佢條片片, 佢就係甘扯個 'birdbird'.... 就吾知典教佢好... 真係無從入手呀 :-| :-|

男爵府

Wendy

我最頭痛就係有時佢都肯坐 (要開住vcd比佢睇), 最多都係坐十零分鐘, 不過, 佢坐個時係成日扯自己 'birdbird' 有時重鬼c甘大力, 同佢講左吾好, 佢好似吾係好明重係繼續o甘... 所以你話煩吾煩呀 :-| :-|

男爵府

嘩, 你地個個都甘叻, 真係羨慕c我啦...

首頁

尾頁

跳至