跳至

首頁
12345...16

尾頁

大宅

Re: 05年7月媽咪會 (Part 12)

kary媽,咁你地咪餐餐都有雞脾食囉

大宅

HoWangMami 寫道:
校長
我都掛住你呀,你幾時會有空入天水圍呢
聖誕果個星期因為工人走左我可能會做一至二星期閒人呀,不過都要等老細cfm先得!

Joey契爺約我地聖誕節入去玩,我睇下配唔配合到時間可以見你

大宅

J媽,你好醒呀!將會獲得Joey香吻一個

今晚我再upload張檯同椅既相俾你睇。

大宅

J媽,包媽,Joey從來無意識或動機要反轉張檯or椅,所以...我好難想像有咕喱BB會咁做

喺張檯面放啲玩具,佢地掛住玩,應該唔會反轉張檯卦?

再唔係就循循善誘佢地,話俾佢地聽唔可以咁做。

大宅

訓導主任,見到你留言,你好奸呀!派anson仔出黎估。而家俾anson仔估中左,Joey要送香吻俾佢啦!

J媽,你要學下訓導主任,幫個仔爭取下香吻呀

大宅

QutieBaby 寫道:
雖然係女仔,但包包都期待joey o既香吻喎!

包包估中左咩?

不過都無理由估唔中,因為實在太易估

大宅

mc_20044 寫道:
想問d枱仔大約要幾$呀

我張喺宜家買。
檯:$249, 椅:$99

如果toyrus果啲,通常一set賣。個時我都睇中過一set,特價$499,不過無貨。其他大約都係二百至四百幾蚊左右。

大宅

栗子媽,得得得!

嘻嘻,好開心咁多人咁了解Joey

大宅

J媽,見到你留言,我俾你笑C。

唔洗忍痛割愛咁誇張,我叫Joey豪多個香吻俾你。上次幼潛畢業禮,佢都錫晒J氏大家族啦

大宅

栗子媽,Joey呢排又唔驚男人啦,希望佢下次見到栗子爸,唔會再喊啦

pakhei07172005 寫道:
漏咗tim, 仲有栗子爸都要呀

[quote]
pakhei07172005 寫道:
校長,
亞爸, 我都估中咗呀, 我同栗子仔都要香吻
[/quote]

大宅

J媽,嘩,咁你真係要搵張硬淨啲既檯俾JJ啦!不過要小心啲揀,如果啲檯太硬,JJ一撞親,會好痛呀!

大宅

我俾你地大細J笑C我

訓導主任,咁大少同anson爸要唔要呀? :mrgreen: :-P :lol:

大宅

包媽,Joey無包包咁熱情同親善,所以係要有啲條件先獻吻架

大宅

栗子媽,哈哈哈,我都記得有人提議栗子爸扮女人聲呀!

大宅

J媽,你個仔好多花名,又咕喱B,又波子B

不過Joey爸都好佩服你地,因為佢成日話JJ真係精力旺盛。大家睇下搶鏡@playgroup個段movie,就知道J媽真係比我地付出雙倍/三倍精力去湊仔

大宅

J媽,點解要尷尬呀?個個BB既性格都唔同呢,佢只係好動啲咋。

好動有好動既好,文靜有文靜既好。我地只要配合佢地既性格好好教育佢地,就一定可以發揮佢地既潛能呀!

正如Joey爸,佢本身係一個運動愛好者,所以佢好欣賞JJ四肢咁協調架!

大宅

媽齡,COOL,I love it!!!

我既媽齡係1年4個月28日,哈哈哈!

HoWangMami 寫道:
j媽,校長
做呀媽既,幾時都係要為個仔架啦,我媽齡耐過你地少少,所以有經驗,奸少少咁啦!

大宅

alicesidney 寫道:
校長
妳返來啦,我要出去買d野,回來再傾,大家今日好勤力.

仁媽,我下晝......要走啦

不過唔緊要啦,我地仲有聽日、後日、大後日......

大宅

仁媽,好呀!我地可以共對十五分鐘啦!

你見到軒媽未?係咪樣靚身材正?

大宅

仁媽,差唔多忙完啦,因為太耐無暢所欲言,所以今朝喺度打躉

首頁
12345...16

尾頁

跳至