跳至

首頁
34567...16

尾頁

大宅

Re: 05年7月媽咪會 (Part 12)

hi

今日好忙,而家至有時間攝上黎呢!點解今日咁少人返學既? ?-( 出黎傾下計啦!

訓導主任,唔好意思,之前太忙,唔得閒幫你save爬爬。我頭先已經check番12月既爬爬,幫你save番anson上榜既圖,你check check email啦!如果仲有漏,話聲俾我聽,我幫你再save

大宅

[size=xx-large]謙媽,之前你話想玩12月惠氏之星,唔知你有無send相上去呢?

應該聽日就截止啦,你記得行動呀!我地會全力撐你!

我知你唔方便上網,希望你睇到呢個message啦

大宅

包媽,張宜家膠櫈係咪比想像中硬淨呢?咁包包有無抬起或者推?我諗你可以俾啲reference等J媽可以參考下。如果包包都抬得起,咁J媽就唔洗考慮買呢張。

晶瑩媽,晶瑩真係好kawaii呀!頂聖誕帽係咪你自己整or加工?因為我見你自己整啲布藝玩具,非常正呀!

栗子媽,我而家追緊連續劇,套劇叫做「介片記」,好好睇 我諗住等Joey大啲先幫佢介片,等我睇左你個成功例仔先

大宅

J媽,我見到J爸既留言,我想 :-( :-( :-(
都話佢係筍盤啦!恭喜你

Kary媽,我尋晚食雞脾既時候,諗起你

Issac媽,嘻嘻,你仲未換大頭相 Issac真係靚仔又靚女

花花,pls check pm

大宅

bebobo 寫道:
校長,
我來也! 我想問..joey o個日見到你話驚驚, 究竟發生咩事!

我都唔知呀

不過我見到噴湯主角喺度,唔知Joey係咪仲記得個件事呢?

唉,希望唔係啦 :-|

大宅

J媽,係呀,99係我心目中既超人!不過62都有幫手既。

所以你明白點解我同Joey爸工作點忙,都出盡辦法安排番我地自己夜晚湊番Joey,更唔會夜晚放低Joey俾6299而自己去街,就係因為6299日頭已經太辛苦啦,我地唔忍心佢地連小小休息時間都無呀 :cry:

大宅

bebobo 寫道:
校長,
係..我又係有野同你講, 今日睇返joey bb d相, 佢bb時..好肥好得意..佢個下巴..好多肉, 點解我唔早d同你去玩呢!

嘻嘻,食人奶食到佢咁肥,我都好出奇。可能我飲得可樂多

唔遲唔遲,而家啲小朋友識講野,仲得意啦,我地多啲出黎玩咪得囉

大宅

alicesidney 寫道:
校長
見妳係到,我又返來先.

仁媽,你好呀

大宅

bebobo 寫道:
不過joey d皮膚好好, 真係又白又滑!

細細聲話你知,我真係好開心Joey無一忽似我

如果Joey似我啲皮膚咁......我真係對佢唔住囉 :-|

大宅

kary媽,你仲有無同你老公商量Kary讀唔讀幼兒園既問題?

如果讀,而家真係要報名啦,因為好多幼兒園18個月開始接受報名or interview.

大宅

J媽,你講完Joey細個啲相,我又走去睇,戀女狂又發作,post啲相上黎先

大宅

你班友仔(唔好意思,粗魯左少少 ),今朝唔見人,原來全部鬼鬼鼠鼠唔出聲!

大宅

係呀,我都覺得JJ而家同BB個樣唔同,不過就愈大愈靚仔囉。

講開個樣無乜變,Kary都係呀!

大宅

ricfa 寫道:
想問下你地有無試過比麥皮BB食?

未呀,麥包就試過

by the way, 收到你pm啦,我好同意你similar既講法

大宅

bebobo 寫道:
[quote]
dorisfung 寫道:
係呀,我都覺得JJ而家同BB個樣唔同,不過就愈大愈靚仔囉。

講開個樣無乜變,Kary都係呀!

我覺得jj出世好似蠟筆小生, 好醜樣! [/quote]

嘩,佢咁都算醜樣

一出世就有雙眼皮,擺明係靚仔啦

大宅

bebobo 寫道:
[quote]
alicesidney 寫道:
花花
我試過,加左d奶粉,好好味,但仁仔都唔食,我食晒,好味

仁媽,
我比你笑 c 啦! [/quote]

笑c too

啱啱房外有人行過見到我望住個電腦笑,C梗啦

都係行出去扮搵文件,扮下做野先!

大宅

包媽,我都提醒過你,唔好成日踩包包啦,你睇,幾多fans起哄

大宅

我來(一陣)也

賓妮,你要快啲好番呀!等住同你玩呀!

大宅

kary媽,我最近三點不露呀

大宅

我喺屋企幫Joey著兩件衫咋

我一直摸住佢隻手同條頸,暖就ok

羊毛衫暫時未出動

首頁
34567...16

尾頁

跳至