自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

以前啲模擬遊戲好好玩,記得玩過開珍珠奶茶店,7仔店,仲有個開餐廳game, 全部好好玩,真係自己要諗下入咩貨,請咩人,訓練等等,玩得差會破產。

唔似得宜家啲game,只係跟住做任升level,其實我唔明有咩好玩

以前明星志願都好好玩架,宜家app版又係做任升level,即刻冇哂興趣

其實宜家有冇邊隻經營game唔係做任務架?好想玩

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:N年前嘅夢幻西餐廳。。。

原帖由 珠豬媽 於 16-03-25 發表
N年前嘅夢幻西餐廳。。。
呢個好好玩,我記得要控制好員工同收銀負責邊張枱,如果唔係好易排長龍

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 sumlam 於 16-03-25 發表以前

原帖由 saberlily 於 16-03-25 發表
我都好鍾意玩呢類,但可惜我玩開既好多都要做任務
或者你試下search 開羅遊戲
開羅我玩過,都係麻麻地,玩一兩隻可以,再玩佢啲game設計都係差唔多

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:最愛呢類Game,以前嘅 開漢堡包店,快餐店

原帖由 cammy_t 於 16-03-25 發表
最愛呢類Game,以前嘅 開漢堡包店,快餐店都好正,越開越多分店, 牧場物語又超正,仲有 育成遊戲,唔知叫 ...
宜家啲game真係唔好玩,只係跟住指示做升level, 我都覺得冇意思

但咁多年,app game都冇出過一隻好玩既經營game,我其實一直在等,唔知有冇公司開發以前系列既經營game

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:有冇人好喜歡玩模擬經營遊戲?

其實我好好奇,宜家啲模擬game,咩人玩?我多數dowload完, 一開game知佢係做任升level,唔洗3分鐘del隻game, 悶到爆

玩宜家既模擬game係咪未玩過以前啲正野?

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:珍藏老翻陪我渡過無數寂寞的夜晚

原帖由 babyhoi 於 16-03-25 發表
珍藏老翻
陪我渡過無數寂寞的夜晚
勁呀,仲keep住啲碟,真係超級好玩,我宜家都想玩番,win10唔知裝唔裝到

珍珠宮

好媽媽勳章

AR20121212 發表於 16-3-25 22:04
隻電視台我前排玩緊!買台灣紅不讓都好收得!
好正, 你係download的嗎?
唔知WIN10裝唔裝到呢?

珍珠宮

好媽媽勳章

clalorin 發表於 16-3-25 23:12
堅正夢幻西餐廳仲有便利店
我有上淘寶買返呢兩個game,得西餐廳玩到,但亂碼,玩左一輪冇玩
好掛住便利店, ...
我都唔介意比錢玩以前個類模擬GAME
反而宜家升LEVEL呢啲GAME, 我一仙都冇比過

珍珠宮

好媽媽勳章

tomatoMM 發表於 16-3-25 23:46
啱啱出左隻新模擬便利店啦

《打工吧!便利商店》
我去睇左, 都係做任升LEVEL個啲, 呢類唔好玩架

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:有冇人好喜歡玩模擬經營遊戲?

尋日我揾到整夢幻西餐廳個間公司,我諗住send email 叫佢地整番啲以前既模擬遊戲,不要再升lv個啲。

好想話佢地知,唔升lv既game, 係有市場架,我地呢班人會買架 唔知send email 有冇用?

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:仲有ceaser, 設計羅馬城市,有trading,玩到

原帖由 anniekayan 於 16-03-26 發表
仲有ceaser, 設計羅馬城市,有trading,玩到癲,都十幾年前,我知依家仲有外國人討論同玩緊。
...
Caesar真係勁好玩,好玩過sim city

個陣玩到唔願訓

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 nicole1981 於 16-03-25 發表

原帖由 Kakawing329 於 16-03-29 發表
出左啦要比錢的。我買左
好唔好玩?係咪又係升lv的?

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:我玩緊大富豪之商業大亨。。。都幾好玩

原帖由 agnes-L 於 16-03-28 發表
我玩緊大富豪之商業大亨。。。都幾好玩
玩咩架?做任務定自己揸意攪生意?

好怕做傀儡,只係跟住啲任務黎玩

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:我都係明星志願fans 呀!乜而家手機可以玩

原帖由 我愛芯柔bb 於 16-03-29 發表
我都係明星志願fans 呀!乜而家手機可以玩咩?係咪同電腦版唔同架?有咩唔同呢?

...
App版做任務架咋,唔好玩既,同電腦版好大分別

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:sumlam 發表於 16-3-25 14:51 以前啲

原帖由 Shan2519 於 16-03-29 發表
好鍾意樓主講依個topic
我曾經都玩過好多隻games,明星志願,便利商店,起遊樂場,開餐廳,中華料 ...
我都有玩模擬樂園,又係超好玩,要請清潔工,又要set好路線比佢掃垃圾,呢隻我又係玩到唔訓

首頁

尾頁

跳至