論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢煮得好食, 唔表示乾淨, 啲煲咁油, 湯幾好味都係假, 有一樣嘢我認同你, 印好叻做表面功夫,即係好假, 佢哋可以心底裹好憎你, 但對住你一樣陰聲細氣, 好柔順咁, 但可能做啲陰濕惡毒嘅事。

stephen07leung  賓D表面功夫仲勁  發表於 14-6-2 07:18
Thelittlepingu  賓唔係都好假咩?  發表於 14-6-1 15:22

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Thelittlepingu 賓唔係都好假咩? 發表於 7 小時前

如果兩者比較, 印好戲好多, 佢喺你面前嘅柔順, 係足以令你對佢完全信任, 唔會防範,但分分鈡佢內心係憎到想殺C人, 賓反而會串爆, 足以令僱主對佢起戒心。

象牙宮

stephen07leung 賓D表面功夫仲勁 發表於 1 小時前

賓印我都用過好幾個,總結印象,賓就串爆,做嘢唔一定好過印,但就係佢串爆,起碼僱主有得防,我請過10個以上嘅賓,相比起印,真係唔覺賓表面功夫勁,但印表面唔會博咀(我請過嗰幾個都係),做嘢醒目,但原來佢哋本性好剛烈,仲好惡毒,同表面完全唔同,最恐怖係你完全唔會諗到佢惡毒,完全唔會防,就容易出事。

賓印我都唔會請斷約的,同埋唔會請老seafood,唔想接個晚娘返屋企養

首頁

尾頁

跳至