時政擂台

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

哩次瓜子都唔夠賣了

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

WChan 發表於 17-8-15 12:13
隨時愈講愈錯, 更多笑料出嚟
期待12點半

象牙宮

WChan 發表於 17-8-15 12:12
直頭要 TITANIC 重演
jump唔jump? 原來係石屎地,冇得jump

象牙宮

WChan 發表於 17-8-15 12:10
林卓廷都改哂口風, 肯定知道單野大鑊

12:30 買定花生等睇戲
因為交情,就可以置常識/常理於不顧,去誣屈/誣陷任何人?

象牙宮

MsBusy 發表於 17-8-15 12:31
出黎啦, 得佢一個開記招
佢話佢哋當日係根據林豬所講而開記招喎,即係將責任推晒喺林豬身上,但犯民開記招對國安局嘅指責,哩個係好嚴重嘅指控,唔係應該作出核實證明虛實先可以指責人嘅咩?犯民點會冇責任?做咗廿幾年政黨,當中不乏劣師,下下講要保衛人權,唔知道喺保衛自己人權嘅同時,都要尊重他人的權利嘅咩?

因為自己係政黨,有政治影響力,就可以橫行?話你係就係呀?連核實虛偽哩啲基本動作都唔駛做,對被指控嘅一方又公道?

哩班成日自己戴住光環嘅人,咪又係烏合之眾!

WChan    發表於 17-8-15 12:57

象牙宮

WChan 發表於 17-8-15 12:22
交咩情呀, 係 D 機會主義者覺得有文章可造, 唔好益左人, 拿拿趕衝出嚟扮英雄攞分, 比名利蒙蔽左雙眼同良心. ...
有班黃絲覺得佢哋係為公義ga

WChan    發表於 17-8-15 12:54

象牙宮

WChan 發表於 17-8-15 12:24
去到呢個地步, 只有JUMP 落火海
今次俾林豬炸晒

象牙宮

Reminder 發表於 17-8-15 12:53
得胡蘿蔔一件,其他黨友呢?

呢21位尊貴議員,係咪都要出嚟發表聲明
林卓廷 胡志偉 尹兆堅 黃碧雲
鄺俊宇 許智峯 涂謹申 楊岳橋 
譚文豪 陳淑莊 郭家麒 陳志全
梁耀忠 梁繼昌 莫乃光 邵家臻
李國麟 朱凱迪 張超雄 毛孟靜
郭榮鏗 葉建源

阿雲話未能判斷林豬講嘢真偽,未核實就出聲明?哩啲咁輕率嘅人竟然係香港立法會議員,難怪變成垃圾會,成班垃圾

象牙宮

lambxx 發表於 17-8-15 13:12
佢班友,一有風吹草動就飛撲出來吠...慌死蝕底....今次真係蝕到甩底....
有彩呢,就元老出嚟領,有鑊呢,就叫主席出嚟孭

象牙宮

WChan 發表於 17-8-15 13:14
真係唔知佢地點有資格做議員, 正常人一聽個故事都覺得有問題, 完全唔去核實真假, 唔用腦去思考, 咁輕率既人 ...
你睇香港越走越差就知點解

象牙宮

cinda72. 發表於 17-8-15 13:14
抽水要快,遲左容乜易冇位
同閃都要快

象牙宮

peaceaa1122 發表於 17-8-15 14:24
講得好! 正常人當日睇完隻豬講野都覺得疑點重重,點解犯民仲即刻撲出黎,拍晒片指責,佢有冇用個腦去分析 ...
全香港人睇住呢

象牙宮

WChan 發表於 17-8-15 14:49
係時候撥亂反正, 公道自在人心
希望多啲人清醒,死硬派就由得佢哋了

象牙宮

WChan 發表於 17-8-15 14:55
依家調查緊亞釘王, 如果佢唔生性部電話D WHATAPPS MESSAGE 有咩對話留低, 到時可能唔只佢自己一身蟻, D 黨 ...
到時一定勁爆

象牙宮

evip 發表於 17-8-15 17:34
好餓
所以兩腳係十字釘都趕住去食魚柳包

首頁

尾頁

跳至