跳至

首頁

尾頁

別墅

其實點先知佢夠唔夠飽呢?
原文章由 小花媽咪 於 08-10-14 14:22 發表
我個女埋身食奶, 一食要食成個鐘頭以上, 但都未飽咁嘅樣, 你地阿B食幾耐架?
結果我老公忍唔到, 話我浪費時間, 要我泵出來.

別墅

咁筍!你就好啦, 我個b日頭有時都4個鐘....but at night 就反而2.5-3 個鐘就要食
原文章由 cherrian 於 08-10-15 12:55 發表
細細聲講先
細佬b尋晚11點食完, 到今朝5點先再食, 再訓之後到10點半先再食xddddd
我諗佢戒夜奶了

別墅

我都覺得邊餵邊pump, 慳時間, 同多D

別墅

我無諗住介呀!!希望放工後可以埋身餵!唔係驚會無奶
原文章由 babyjen 於 08-10-16 17:02 發表
想問吓埋身餵人奶媽咪,如果要返工,你地點樣幫BB介埋身食奶呀??
我個仔而家一定要埋身食完先肯瞓,就算用奶樽食完都要埋身啜一陣先得,好似吊引咁.. 下個月要返工,好怕佢成日都唔駛瞓,又勁扭計 ...

別墅

無谷奶係因為個胸已經適應咗做多咗奶啫!no need to worry!
原文章由 Deneve 於 08-10-30 17:35 發表

咁睇黎我真係好少奶喇... 我仲以為ok添... 因為之前飲魚湯都可以有谷奶feel...但唔知點解呢個星期飲完都無谷奶既感覺... 我成日驚係咪我d乳線唔係好通呢? ...

別墅

可能心引想食奶咀
原文章由 Deneve 於 08-11-6 15:42 發表
呢一、兩日真係人都癲~~ 阿b唔知係咪大食定係掂? 每餐都要食45分鐘至1個鐘, 兩邊都食晒, 仲要吾夠添~~ 食食下又喊, 自己放口唔食又喊要再食...以為佢肚仔唔舒服又者有風啦, 諗住俾佢冷靜下兼幫佢掃風啦...佢又唔肯係 ...

首頁

尾頁

跳至