影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 楊桃 於 07-10-24 14:08 發表
人做佢做, 都做得衰過人 ........

佢係懶聰明去幫人先攪到咁,鬼叫個主意係佢出個户口又係同佢有關咩,萬幾蚊就冇左前途好可惜.
<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 TinaWu 於 07-10-24 16:21 發表

will he lost his job in rthk2??

佢而家認罪呀,如果唔應只會益律師者,咁識左先可以張個真相講出來,係電台唔找數比人,我諗大家都會原諒佢,但有案底政府工一定唔請啦.
<br><br>

水晶宮

原文章由 winwin815 於 07-10-25 11:52 發表
shirley都冇做過咩野action, 佢可能只係話比梁知出唔到糧, 咁梁自己幫佢搞, 就shirley就有錢收咁咋嘛, 依家梁比人告詐騙, 係因為做野個個係shirley, 而唔係佢家姐

我覺得咁都告, 好鬼浪費公帑囉

...

係啦,我係入面做個朋友都話今次擺明有心整佢,佢又太自信以為偉大拍心口幫人,又以為佢個節目又多人聽,都叫做有個名電台唔會為萬幾蚊整死佢架,但大家都知啦而家港台要整治呀,政府工唔可以同錢銀有關呀,不過港台咁又殺左個有為青年啦,唔理佢紅唔紅,政府工就係政府工唔告佢又比人嘈,告佢又冇咩前途,真係慘.
<br><br>

水晶宮

原文章由 mickeyeva 於 07-10-26 17:26 發表
連陳敬創都俾人起訴, 我平時覺得他十分有學識, 好似好忠直, 是否港台的制度問題?? 就快沒有DJ做節目! 港台衰開一條路!

我覺得突然爆咁多醜聞出來應該係有人想去除左佢地就真,唔係冇理由一下咁多人出事架.

<br><br>

首頁

尾頁

跳至