影視娛樂

跳至

首頁
12345...9

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 小路 於 09-6-4 13:37 發表
tt,一係我幫你登記啦!

唔知點解我入唔到PM, 按就打左堆字出來呀.你同我攪攪佢啦,登到就比我試下得唔得啦,我都想睇下鬼相...
<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 心願 於 09-6-4 20:15 發表
今日六四,係我媽咪嘅死忌,已經9年啦,我仲好掛住佢呀

唔好咁啦,伯母感受到架...

路人你明天早上會唔會有個空呀,我想來探下你順便比本書你開心下者.如果得我一早起身就入來,如果唔得你請舉手....SAY NO呀.
<br><br>

水晶宮

原帖由 wing_so 於 09-6-4 22:34 發表
t t,
自由個邊有個唔知係米俾人落佐降呀,你識唔識呢d野架,我覺得佢地好慘呀

feel唔到咩野呀,我入過去睇,呢d野一面之詞好難下定論.
<br><br>

水晶宮

原帖由 心願 於 09-6-4 22:46 發表
今日有D暈暈地,我都係去瞓啦

你做咩又暈呀?幾時見你呀?

<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-6-4 22:16 發表
各位,我妹妹下星期一入院,星期二就做手術,佢膊頭個瘤因為好大,仲係惡性瘤,所以都有風險!不過我對佢有信心、佢時時都經歷呢D風浪,希望佢手術順利!快D好番! ...

佢年紀輕唔怕架,佢條命係咁架,唔好擔心啦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-6-4 22:58 發表
TT,你有無溫書呀?你PM左我未?

都話收唔到pm,打唔開個pm呀.
<br><br>

水晶宮

原帖由 kittylove 於 09-6-4 23:04 發表
我都好鍾意架

你鍾意左我呀?EEEEE你個超人好強呀...我個箭咀都整左個卡通超人呀.

呢道係我地個秘密基地來架.....
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-6-4 23:07 發表
但見佢成日都要挨苦我好心痛!

冇法啦佢孽重係要受架,今年佢同路人,esw都中火土有血光,今年真係人人要挨到年尾架.

由其8.9月火仲重呀,你地多飲水,介炸野,如果唔係周身病架.睇來今年唔會打風,如果打風落雨耐d反而會好d.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-6-4 23:25 發表
我幾點都得閒喎 !不過如果你聽晚唔駛陪神探食飯,不如同我同表姐一齊食晚飯丫,老公聽晚同同事去WET,好夜至返喎,表姐就收工入嚟接尾尾!

就係中午4點打後唔得呀,要幫希希補習,佢10號考試,個衰仔5點返到來拖長d功課來做晚晚攪得來都成8點.
<br><br>

水晶宮

原帖由 超儀烽藍 於 09-6-5 21:50 發表
你地今日有睇報紙一定知我老細個仔同某女星係外地生個左仔啦, 我同事問我, 會唔會好似子其生女一樣有錢派, 我笑笑口同佢地講, 老細一人派一舊屎你地就有份

點知到下午, 我個PK老細叫我地去開會, ...

人地一個唔覺意整個仔出來,佢大佬就有排震啦,日做夜做都係生兩粒女....咁你地放長雙眼睇佢地有幾開心law.

我今日去探過路人啦,瘦左靚左law,不過面色真係唔多好law.

lyf你果個只係要拉根移返好個盤骨位唔洗見血開刀,所以唔關你事啦.

esw預產期都係7-8月間都係最重火時間,所以做定心理會好d,飲多d湯水,心情放鬆d知唔知呀.
<br><br>

水晶宮

原帖由 lyf 於 09-6-5 22:38 發表
TT - 我聽緊你係3/6個段呀,你把聲好好聽呀....
呀edmond話你係咪偷度黎.......你係個party度見到咁多呀...

你唔止感應到02野,連我要拉根移返好個盤骨位都知,好野woo!

...

得把聲似人咋,一時時啦,你都知我對果樣野有緣先得架,其實果晚佢地玩咩我一早知道左架啦,路人mail左比佢,佢都話我中哂.
<br><br>

水晶宮

原帖由 超儀烽藍 於 09-6-5 22:26 發表
tt,

我覺得佢地果家人似係要仔唔要"拿"囉, 仔都生埋都唔結婚:;pppp: :;pppp:

呀大仔其實生左3個女 (簡稱3G)
之後先至用某d方法生到個仔出黎

...

呢個唔婚係劇情來架,條女21歲都未到,一睇都係為錢者,佢擺明話唔結就係知唔會長久,費事好地地攪離婚又要比人分身家,城中曾老板幾個仔女就有幾個女人,而家d有錢佬個個學佢架啦,仔女照生,婚就唔結,唔洗驚比女人搶錢呀.
<br><br>

水晶宮

原帖由 ESW 於 09-6-5 22:50 發表
HI!!

TT,
唉!但我真係無心理準備嘛!
雖然上胎都差D要開刀,但都可以順產!點知今胎會咁樣喎!仲要好黑仔,本來約左今日放工去睇DR.,點知DR要趕住走,又睇唔到!
另外,路人個輪X係靚呀!不過 ...

傻妹你又唔洗咁擔人,話哂秘二胎啦,可能到時又順產呢.我女第一胎開刀,第二次都以為係,點知順產呀.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-6-6 09:39 發表
我都聽左,但我無咩feeling喎!

講你地聽呀..果晚除左我一個勁凍之外,坐我後面都有一個女仔同我一樣,我地係凍到覺得個口出煙,佢又望下我,我又不時望下佢,我地兩個都凍到冇食野,我就飲左兩杯熱水,佢熱水都冇飲.

不過個女仔面色比較青黑,人又瘦呢個女仔就真係一對陰陽眼,佢好明顯架,對眼又細又冇神,以佢果日狀態跟本好易領野,佢人氣唔夠呀.

成晚就係得我兩個坐定唔郁law,好多人話左邊or右邊腦痛,頭痛,我只係頭重重,冇痛.係志偉念野果時我聽住佢念d野覺得自己訓左教咁,一訓就覺間room係好多人,但都好多黑影走來走去,影像就好似做電視低圖好正常但加左d黑昒好快咁係人堆走來走去咁.

之後我發覺自己訓左就叫醒自己law.果時成間room就冇風仲有d暖,我仲同爆蔥講:成晚而家暖返d啦.

佢個野一味好驚好驚...我覺得叫做暖返,其他人話焗喎,可想而知我當時幾凍啦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-6-7 15:27 發表
下個星期六你有無空先 ?

我可以食潮州粥同菜law,星期6深深唔知得唔得呀.

我諗起果道叫"人山人海"不過坐車耐都唔岩去架啦.

小路:火燒旺地呀...用咁心情去睇件事就唔難過架啦,今年隻牛火氣重,唔好話你公司呀,尋日元朗又燒貨櫃場,連外國都燒孤兒院啦,仲有成半年挨呀...

路人間屋仲食正火位所以我都有d擔心佢.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-6-7 21:32 發表
仲有好多其他嘢食架 !我去嗰度喺落馬洲坐10分鐘車就到架喇!
仲有前日大陸有架BUS火燭,死咗27人呀 !
你咪鬼嚇我啦!

路路,雖然唔係你公司燒但都係同一層樓,你地比水浸都係好事來,有水幫助降溫,水浸都好過有火呀.

路人個廚房就係今年最差,加埋深色傢私帶到個火更加重,所以女主人有血光就係咁.

其實食咩都冇所謂大家去喜喜哈者,我唔食辣同紅肉你又唔係而家先知,咁可以叫岩食果d野者,不過時間就唔好講錯比我知啦.

我寧願早到等人,都唔鍾意一大班人等我,咁好過意唔去架.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-6-8 12:23 發表
你係咪真係去架?如果小路得閒,加埋我老公都可以成倒團喎 !不過緊係多人去開心d啦 !唔知佢地仲有無人得閒去呢?

諗住邊日去呀?我叫埋個靚仔同亞7仔一齊來,我要搵日過廣州去睇辦,咁下點安排先.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-6-8 15:07 發表
咁下次等埋超超成班先一齊去啦,去深圳對於我嚟講同去旺角無分別嘅(除咗車錢 ),我邊個SAT都可以隨時起程架 !叫妹妹快D養好身體,我地等佢一齊去玩 ! ...

食者,唔緊要啦,你地再約啦.

我除左去廣州仲要去第個地方買野架,就岩時間先一齊啦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-6-7 19:48 發表
呢張反而有D似!

而家睇到啦,果晚真係有呢d異像架,我聽edmond講之後亞ann出左事呀,我冇行上前面,我當時有下試下影志偉架
第一張就係佢成個人有3,4層影包住,我再影多次佢就有成6,7層影包住law,只係佢個人出現咁身邊d景好清,我覺得唔對路就del左,冇再影啦.

你地約好時間揚聲啦,我尋晚入到人網,不過聽唔到現場又睇唔到cam,應該按邊道架,如果聽唔到入去都冇意思哦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 超儀烽藍 於 09-6-9 22:53 發表
路人/小路,

我當自己時運高, 聽唔到 mouth:mouth:" /> mouth:mouth:" />

超超只要你一直唔好承認有呢樣野存在就得架啦,個心同腦千其唔好諗,就唔會比空位佢入,總之理直氣強有神氣就唔怕架啦.

路人呢下半年都仲有排挨,不過尾尾真係揍唔到就同表姊傾下啦,你病成咁都冇體力去照顧兩個啦.
<br><br>

首頁
12345...9

尾頁

跳至