影視娛樂

跳至

首頁
23456...9

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 wing_so 於 09-1-1 00:24 發表
happy new year

新年快樂,大家開開心心呀~~~
神探今年一早就送大禮比我啦....等所有禮物來齊我先話比大家知係咩.

不過呢d大禮係以一換一架.
<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 小路 於 09-1-3 08:14 發表
早晨呀!!呢兩日將會好忙!!

:;pppp: pk咁怪架,我飲完又整親腳又破左,明天去唔到飲,ohoh飲小餐啦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 心願 於 09-1-3 21:38 發表
不過,你一樣要做人情

神探個拍檔娶新抱呀,上午已經要去教堂觀禮仲要去香港果邊,之後攪到d時間唔三唔4又未去酒樓,如果返來屋企再出去又冇謂,但中間幾個鍾又唔知點,神探就可以返公司坐者.

不過佢都辛苦架,成日咁長時間出左去,我諗佢會返公司桑拿夠鍾先去酒樓,如果我跟佢去就死得啦,佢桑拿我去邊好呀...

加上隻腳仲係腫又著唔到鞋仲要介口去都冇意思呀.
<br><br>

水晶宮

原帖由 心願 於 09-1-4 19:03 發表
我煲咗蘋果湯呀好潤架,我honey就黎咳死佢啦,所以試吓煲蘋果湯比佢飲,如果你住係我附近咪好囉!

路路我地係今日去飲呀,我又破在就係屋企執野呀.
心心:如果心佬蘋果唔止咳就食楊桃啦,或者用保利茶焗白蘭地睇下止唔止到咳啦.

而家d天氣都唔知乾定濕我成個鼻乾到有血,一挖又痛真煩.

<br><br>

水晶宮

原帖由 心願 於 09-1-4 22:08 發表
TT~佢飲完蘋果湯又食咗咳水,已經3個鐘啦,好似無咁咳喎,睇吓今晚好唔好D先,呢排D天氣真係好難搞,好容易奶野,你都要小心D呀

今晚6點幾掃掃地地都有鼻水即時飲左粒康xC,而家冇野啦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-1-5 08:34 發表
早晨呀!我今朝要睇左西醫先返工呀!我喉嚨好痛,今朝有痰吐出黎時係啖血!我諗好乾燥呀!

好得人驚,尋晚都冇野,今朝一醒成日菲芝好痛哦,唔知係唔係食左d止痛藥,尋日仲食緊唔覺,今日冇藥而家兩邊利,利底都係呀.
<br><br>

水晶宮

我又睇左"4條大路通陰間"雷聲大雨點小law,我初初聽d推介真係以為好好睇點知又係d底成本製作.
如果比星,只可以比2粒.
<br><br>

水晶宮

路過.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-1-5 23:00 發表
做咩路過唔留一陣呀?

呢套拍到好似攪笑片咁law,同埋d橋好舊.
好耐冇搵路人啦,早知今日入去搵佢啦,順便睇下尾尾,不過明天要等人來set電視,今日隻腳已經行得好左無咁破啦.

買左個電視本來今日送來,唔知做咩星期6就送左來,咁我架大舊野好死重架即時搵男人來搬啦,個個一見架電視又話大舊又話冇地方擺,咁我叫果兩個男人推車仔推去垃圾站啦,點知個男人推左返屋企喎,d人真係口不對心.

d人叫佢要果時佢話咁重點搬,今日佢亞媽來多謝我喎,真係奇怪.
<br><br>

水晶宮

原帖由 twinky628 於 09-1-6 00:03 發表
咁攪笑,又話重又搬左返屋企都有

我收到d pm彈出來不過一入去係空架,話無文章.....呢道都玩到好難適應,唔想上來,睇多幾頁又彈502出來,send完又話錯誤,打完字又跳左去第一頁,玩到冇咩興趣啦,不如大家散bank啦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 twinky628 於 09-1-6 00:18 發表
係呀,個pm真係幾煩

打完字一send就彈左幾十個窗出來又hang左啦.好死煩.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-1-6 09:14 發表
早晨呀,各位!

舊電視都收到錢架,三幾百蚊應該賣到!

太重啦有鬼本事留比亞婆賣咩,亞婆仲鬧我唔推去比佢喎,佢真係當我大力士呀.

我剛上來都入左3次呢個板面,要入一入自由再按呢道先有反應.
<br><br>

水晶宮

原帖由 wing_so 於 09-1-6 11:49 發表
琴日開始慢慢執定屋,因個仔返2個星期又放新年假,到時真係咩都執唔到..所以都係快快攪掂好d..琴日執佐一日,琴晚對手好酸好痛呀,原來做家務都係一種劇烈既運動...哈哈 ...

我明天拆窗簾同燈管出來洗呀,好左之前叫左印印洗左廚房同廁所,只係爐頭換紙就得啦,不過神探間房就要有排執啦.

我都未正常返喎,今日入左好多次而家先入到來.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-1-6 21:01 發表
叫亞婆死左條心啦!佢邊有本事拿去賣!

我地有咩都比哂亞婆架,不過今次真係太重冇本事啦,有次我唔覺意佢會小氣仲當佢面比左兩個冷氣機人賣,佢幾鬼惡追出來搶返垃圾婆架,攪到我幾唔好意思.
<br><br>

水晶宮

路人而家有返奶粉訂啦,都係打返果個電話不過就搵carol落單呀.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-1-7 08:08 發表
早晨呀!又要起身返工啦!!我仲好眼瞓!

你有邊日唔眼訓架...我做完晨運啦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-1-7 20:27 發表
超超,唔怪得我send email俾你無回覆啦!
你去佐敦都唔搵下我!!

呢道仲未正常呀,pm收唔到,我明天出元朗幫你搵下呀,因為隻雞係我腦道兩日呢,而家仲係道,嬲死人,隻雞仲心急過你.

如果要留言過果邊打字比我啦,呢道入一板要幾次架,好煩.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-1-8 23:22 發表
TT

係啦就係呢隻雞,聲大大又神氣...你比佢蝦都係因為你係死蛇爛鱔唔夠佢高大咪蝦你law.

你話自己蛇美人果時我笑到反肚呀.... 講下笑咋.
<br><br>

水晶宮

原帖由 ESW 於 09-1-9 09:01 發表
小路&TT,
早晨!

小路,
你搵隻公雞有乜用?FOR風水?

TT,
咁凍就訓多陣啦!我唔駛返工,我都想係張床LOOK多陣呀!
你好返未?
...

蛇美人要班雞來幫口者,我咁早起身都係自己攞來架,希希上左小一之後而家係學校d情緒唔好,成日勁發脾氣,呢排佢過來我道做功課,同佢傾下心事咁啦.

點知佢亞公尋日過左身,唔上得來我道,我就落去law,今日約左我妹去買d麵同餅,希希聽左又話要去.8點未夠就打來問我去未,咪一早醒左law.

希希老豆話,可能希希係學校比野攪喎,佢返到來咩事都冇架,只係學校好地地就會變到控制唔到,又吐口水又打老師,又除哂自己d衫係咁周圍走,又掉哂書包d野出來,又整親d同學咁,但一出左學校又冇野喎.
<br><br>

水晶宮

原帖由 ESW 於 09-1-9 09:40 發表
希希咁大件事,其實會唔會係佢想吸引父母&老師注意呀!
始終之前係獨仔,近排妹妹出左世,佢覺得唔再俾人鍚呀?你知小朋友有時唸野係咁啦!
不過好彩佢會同你傾心事,咁佢有無講乜?
天氣咁凍仲除衫!

小路,
原來你要鐵咀雞 ...

可能新學校又上左一年級要執到正來上堂,同幼稚園唔同,咁加上有個同學成日攪佢,佢又唔明白,以為同人玩係咁,就照辦煮碗同第二個同學玩,點知個同學就投訴話希希打佢.

老師只睇一面就罰希希,咁冇罰之前果同學,都冇解釋呢d唔係玩,咁希希就覺得老師唔公平,就開始唔鍾意個老師,上佢堂就攪攪震,個老師就堂堂罰佢,仲夾埋個個老師一見希希有小小野就罰佢企出門口,佢就越來越憎d老師law.

佢就越來越控制唔到情緒啦,一罰佢就大發脾氣,掉野,吐口水,打老師law.

d老師就一味只會話個細佬唔岩,我就問佢心事啦,叫佢講比我知,我唔會講比爸爸知.

佢先同我講老師唔公平罰錯佢之後又日日個個老師都罰佢,唔鍾意呢間學校同老師law.

有個女同學就小小野都喊,希希果日跑入課室一轉變差d撞到佢,個女仔可能比佢嚇一嚇啦又喊,之後老師問佢做咩,佢話希希打佢,咁老師又罰佢,佢覺得自己冇錯所以就唔認錯,又發脾氣就拎個書包d野出來掉,咁就掉親個女仔個頭腫左,老師即刻叫佢老豆來接佢走,仲唔比佢返學,我覺得老師好一面倒law.
<br><br>

首頁
23456...9

尾頁

跳至