影視娛樂

跳至

首頁
34567...9

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 小路 於 09-6-16 23:18 發表
tt,我個產後同事好大鑊呀!佢上星期話辭職唔做!仲要即走!其實佢放假返黎咁耐做野都好唔掂!老細都叫過佢去睇e生,佢又話佢無事唔睇!後尾可能覺得太大壓力就唔做!(其實我都睇到佢應付唔到好普通既工昨),咁好啦!俾佢走!第二日我同事 ...

你個同事係舊年尾已經出事架啦,咁佢唔係搵過人睇過咩?
<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 小路 於 09-6-17 09:28 發表
係呀,有一段時間好D,但呢排又嚴重左!

布其實佢入左醫院者,都搵個師傅計下佢係真病定比野攪,精神病同鬼上身真係一線之隔.

小路你亞妹有冇人幫手呀?佢女咁細一日兩餐點呀?路人如果出院都唔知攪唔攪得掂...

esw你生果時又點呀?有冇人幫你手?洗唔洗包我食包我住夠你坐月呀?我話哂生左4件喎自己一手一腳架....hahahaha

不過講明我唔洗屎坑架.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-6-17 23:46 發表
火石,你發現左咩呀?

比火石攪到心思思添....
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-6-18 08:12 發表
而家公司既氣氛好怪!得閒打俾你同你講!產後同事既野暫時我都未搵到佢,佢無開電話!但我都不便同佢講呢D野!!上次你都feel唔到佢有野搞﹗都係產後抑鬱多架啦!

...

morning....

對佢真係feel唔到,產後抑鬱唔係一定生左先有,以佢情形來得咁急就唔係而家出事架啦,我感應到係舊年佢情緒已經出現問題,只係有左就成機引發佢呢個病加快出現者.

<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-6-18 13:09 發表
佢如果上次一有事KEEP住睇E生食藥都好番好多啦!唔使而家咁嚴重!

小路,朋友仔攪到咁都係因為一食藥個人就一味訓,個腦諗唔到野,真係連食都唔想食架,佢試過同我講成3日先真係覺得好餓先食左一個麵,我仲特登入去車佢去食飯,比左張餅咭佢,果晚佢都只係食左d菜同半碗仔飯,佢未死之前一個月即玩過跳樓果次之後醫生又日日迫佢準時食藥,扣留左係醫院,咁佢先叫做有返小小紋路.

後來佢又同我講掉哂d藥,話d藥唔得,食左仲衰成日聽到好多人講野,我都有鬧佢,叫佢要食呀...一星期之後就出事啦.

佢冇家人係身邊都攪成咁,佢有老公係道都由得佢唔食藥,可能佢要揍bb,主力要佢睇住,男人有時覺唔好煩佢就最好啦,藥係你食又唔係佢食,唔食咪算啦,後果出左來咁又點者,
夫妻如衣服架啦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-6-18 20:50 發表
我返嚟喇!mm食完飯,好眼瞓 !醫生叫我休息多d就無事架喇,唔駛擔心我喇 !

路人真係要好好休息呀,咩都唔好理住啦,咁你一日幾餐點呀?

小路,大男人都係麻煩架啦,唔出事就好地地,一出事又唔識內疚,冇人揍個b又會覺得個老婆唔岩架啦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 火石 於 09-6-18 22:46 發表

係咪一共有 5 個人頭呀?

有人睇到10個,不過當晚應該比人影到出來係得4-5個,而有4個就係我地後面玩,有4個係我身邊添.

應該當晚係有9個比較細,一個大約4-5歲男仔係個師傅養得最耐,門口仲有個難產女鬼添,成晚好多路過架,都係哂後面,前面因為有法師所以佢地行唔到埋去law.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-6-19 08:12 發表
早晨呀!

火石,我無咩慧根只係睇到一個!!

TT,你睇到有幾多個?

屎太,你都病埋呀?保重呀!

路人,等你好番又去食海鮮啦!

深深,你再唔出現去玩唔預你!

傻妹﹗唔該晒你!我收到餅卡啦!

ESW,點忙都要多D休息!

...

佢作法時我冇行去前面睇,我成晚就係凍到個口都出煙,我問火哥同佢女朋友凍唔凍,佢地仲話熱添,去到作法果時成間房先暖左一暖,爆沖係咁話好驚...我話唔行去前面就唔洗驚啦,而家暖左添...講真可能個10個鬼仔係有人供養地位就比遊魂鬼高左,佢地未出來之前間房凍係因為好多路過係道8掛.

佢地一出來,果d路過鬼即時閃哂,加上佢地有人養個氣溫就唔同左,係暖架,我手上拎左幾粒糖佢地冇埋來,我放抵左之後佢地來摸,冇食,不過d糖就暖架.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-6-19 08:12 發表
早晨呀!

火石,我無咩慧根只係睇到一個!!

TT,你睇到有幾多個?

屎太,你都病埋呀?保重呀!

路人,等你好番又去食海鮮啦!

深深,你再唔出現去玩唔預你!

傻妹﹗唔該晒你!我收到餅卡啦!

ESW,點忙都要多D休息!

...

係喎深深去左邊呀,佢本來話約我上個星期日架,佢都冇電話到呀.

我想去探下路人就真.

我呢幾日係屋企試做班蘭cake...好難買到班蘭葉,所以用左班蘭精...第一次唔知用幾多就成樽倒哂落去...神探話好似食百潔布.不過好香同好軟熟好好食,但太深色者.

第二日減左用3g即刻靚哂,第三日亞印印要學就佢一盤我一盤做左3個蛋糕模,不過唔係班蘭cake個模,睇來我都要去買個模先得.

今日會做兩個8吋慕絲蛋糕,明天神秦拎返教會.之後我會試做一個紅色班蘭蛋糕...真係好似返左星加坡.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-6-19 15:43 發表
作死!今朝個小腹位痛到死死下 !
老公煲定咗一大煲米通比我食,夜晚佢買餸煮飯囉!
T T,你有無去哩度>>http://www.edmondpoonfansclub.com/viewthread.php?tid=23710&extra=page%3D1睇返531Party d相呀? ...

小路幫我開個e-mail我都唔知係邊,登記左唔知去邊搵返...
<br><br>

水晶宮

係火箭果邊有個廣告話消毒,不過我未睇清楚好似幾百蚊,如果夾埋幾間做仲有得平,火箭會員又平喎.

明天問下神探先得,始終佢長期病患者呀.

神探又做錯事,我買左幾舊卷蛋糕仔準備而家整餅,搵極都唔見原來佢又食鬼左....激死人啦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 小路 於 09-6-20 07:58 發表
早晨!又到周末啦!

係呀又到星期6啦....
不過1號波呀.....
又風又雨點玩呀....
<br><br>

水晶宮

好掛住爸爸呀~~~~~~~~
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-6-20 17:30 發表
噚日無無聊聊搵咗恐怖在線嗰位易經塔羅師chris幫八妹卜咗支關於改名嘅卦,好神奇喎!
舊名

主大凶象。蠱毒是因內在腐朽而生蟲化毒,顯示問題的根因 ...

路人你個格係咁架啦,自己成日先入為主,太主觀,你又要師傅改多兩個名但又成日唔知係懶呀定唔信人,拖得就拖最後可能害到自己.

我唔識姓名學,不過第一次聽你女個名已經覺得唔係咁好,而家咁多人都同你拆過哂真係要改,你就好快手啦,今晚臨訓前就同個女講你以後叫..啦.

明天開始就叫新名,唔好等9月,因為用新名都唔係即時轉架,要叫返3幾個月先開始有效架.

你女火重6月雨多,又撞岩有風到就正合時機引水入你女命啦,跟住來7,8月正值重火你唔好等啦.

好左你女命帶貴人,咁岩呢排成日提係改名都係命中註定.
<br><br>

水晶宮

原帖由 lyf 於 09-6-20 19:17 發表
廿幾年既父親節都無我份,依家有呀仔就可以同我老公過父親節啦!

lyf好奇喎,有次我咪同你講,你亞婆已經做返花仙,仲已經唔見左佢間屋,有次見過你亞爸好開心咁企係一堆霧中間之後就冇再見過佢啦.

你最細個係細妹定細路呀?出身未呀?
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-6-21 01:32 發表
唔係呀,個新名改咗9個月,一改好我地已經改咗口叫佢新名架喇 !不過之後湊住兩個,真係無時間去律師樓同入境署所以咪拖咁耐囉 !

咁佢返學果道用舊名定新名呀?要寫出來先信架.好似我3女個名又係唔得用對心臟有大問題,衰女成日話唔記得,後來我要佢寫個新名貼係道,行過又讀一次,見到又讀下咁,要記入心先得架.
<br><br>

水晶宮

原帖由 lyf 於 09-6-21 10:10 發表
呢張相我睇過好多次咩,都只係見到D煙,紅衫果個應該係人,咁另外個D小朋友又企係邊呢?好好奇!

你咪起雙眼睇下舊煙似咩?
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-6-21 12:22 發表
間屋都好熱呀!又無理由開晒全屋冷氣,八妹又出出入入走晒d冷氣.激死 !

呢幾日真係熱到個人想暈,我一屋得兩個人,一人一個冷氣啦,廳出面呢幾日都差唔多中午4點幾就開到8點幾啦,熱得來好焗,好似吸唔到氣咁.

我住新界咁空曠都咁辛苦,你地住大廈冇起風上來都幾慘呀.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-6-22 00:06 發表
全幢大廈都開晒冷氣,唔開真係會焗死架 !

今日我去左深深道,同亞黃一路行去機鐵,已經9點幾條街都冇咩風,攪到我行到好氣速.

去完飲茶之後去左千色,一來熱二來多人又星期日啦,公司d冷氣都唔夠,坐西鐵直情覺得焗添,一上西鐵唔夠氧好辛苦.
<br><br>

水晶宮

原帖由 純綷路人 於 09-6-23 00:54 發表
小路借d倚想呃餐好嘢食 !見者有份吓 !

魚有魚味,肉有肉味,好滑好滑,仲有個貓屎果冇影咋....呵呵呵,不過個女人樣比人睇哂?會唔會比人起底加尋仇架?

雞翼尖就係好味到殺死人呀....
<br><br>

首頁
34567...9

尾頁

跳至