夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

agotagugu 發表於 17-5-9 22:35
我老公出面有個女人,其實之前佢有前科,我哋差啲離婚,離婚申請都遞埋,在申請期間,佢講番好多以前捱過既 ...
你如果只係當C6係老伴,咁又冇所謂,

可能佢都係滾還滾,
仲想同你過生活。
佢去大陸滾咁污糟,
你唔想同佢行埋,
咪當外發俾出便D女人搞掂囉,
等佢供樓你住丶分擔家庭開支。
好明顯外面隻雞想坐正而你C6唔肯,
所以搞你,想你主動走,
你不為所動,一定激死隻雞,
真係正。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

之前上你屋企嘈嗰個女人同打電話俾你家姐和向你公司投訴你的是否同一人?
有乜理由隻雞知你咁多野,係咪你fb冇set privacy ?呢隻雞咁chur,唔慌高質素。有D男人雖然出去滾,但對老婆好好,唔知你C6係邊一類。
你50歲雖然唔後生,但現今女人普遍有七丶八十,你如果對住C6唔開心,何必忍多幾十年。你都有機會識過另一個。如果層樓聯名,離婚分番半層樓都有排搣。記得搵律師入紙hold住個物業,以免個C6加按out錢。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

agotagugu 發表於 17-5-10 18:33
我唔係呢啲人,我根本唔會咁做,佢對我唔住唔代表我要反擊對佢唔住。過唔到自己,反而呻笨點解第一次發生 ...
你誤會左,我唔係叫你紅杏出牆我係話你50未算好老,可以同C6分開搵過個。
我有個朋友,孫女都有先同C6分開,
現在又已再婚,仲成日在fb post旅行相。
不過佢個人好開朗和活躍,
你都要正面D。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

agotagugu 發表於 17-5-10 22:12
其實中間發生左太多嘢,佢應該係我老公手機知道我fb,根住佢冒充我朋友去add我,我開頭唔知咪當佢朋友add左 ...
上你屋企搞野?點忍呀。你C6連爆房錢都慳,完全唔尊重你,
晨早應該離婚。

首頁

尾頁

跳至