潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

blue label 急!

請問大家知道那裡可買到 這個粉紅色blue label. 謝謝. 我要同色同款的.

大宅

Re: blue label 急!

/_\ 我本來見到有2間店有售..不過,唔想俾錢佢賺..

大宅

SALES 吋, 態度唔好, 覺得我似妹妹仔, 同埋穿得寒酸左d, 就唔多想理我咁. 所以我咪唔想俾錢佢賺.

大宅

葵芳 - 葵涌商場頂樓那一間. (那層只有一間) 那裡有個sales, 好吋, 好黑人憎!

大宅

Charitymami,
>.<~ 佢間舖就有有賣LV ..~.~

我真係好鐘意..>.<..但是佢地是海鮮價(D袋有標籤價錢的), 驚佢地認得我, 台高個價買慘...

大宅

嘩!!唔該你!!! 給你一個吻! 謝謝你. 我放工去睇下. 唔該哂你!

大宅

>.<~ zoeyiu, 我去到淘大, 只有一間水貨店, 有個中年男店員, ><~...我睇完成間店, 都冇我想要的blue label, 不過, 還是謝謝你.

老公陪我去, 買唔到, 搞郅佢好臉黑.

大宅

zoeyiu,
我要這個樣子的..><~..我有問, 老闆話冇
請問...全個淘大, 是否得一間水貨店?

大宅

mara,

我只是敢同那店的SALES講:"劉德華都有教, 今時今日咁樣的服務態度, 唔得GA LA"

謝謝你的資料!

大宅

zoeyiu,
^^" 唔緊要啦. 先謝謝你咁有心幫我ar. 我第一次去淘大ar(住新界, 好少去東九龍那一邊), 行左好耐先見到你講的那間水貨店. 就當去行下街. @_@ 不過, 我發現淘大冇乜朝氣(人氣), @"@ 有點冷清呀. 同埋個商四四方方, 好大ar..>.< 我老公又好心急喎, 行路好快, 佢好似拖住我行咁, 搞到我腳都痛埋.(/_\本身有點腳忠的).

不過, 真是好多謝你提供水貨店地點. thx 你呀.

大宅

Y&T,
@"@~謝謝你的資料. 請問..銅鑼灣, sac水貨店在那裡? 我不太熟銅鑼灣的. 紅磡廣場就太遠la...^^"

大宅

thx hohan,

@"@ 我有問過家樂商場啦, 佢地只有杏色, 可惜. ^^

大宅

ivy sum,
@"@ thx 你ar. 不過, 利園一期地下?^^" 都是唔多識點去. 唔緊要, 我去到左問人. (我是越級路痴)

大宅

Y&T,
我試下找找, 謝謝你.

因為我D 出街袋, 全部都好細個. 想買一個大個小小的 斜咩袋.

@V@" 本來想買有格仔的, 因為比較容易找到. 不過, 老公話格仔唔是好靚和好容易撞款喎.

^"^ 我見價錢都OK, 咪想要.. @V@~

大宅

Y&T,
@"@, 我去左紅磡廣場啦, 又是我平生第一次去的地方. :mrgreen: 那間水貨店沒有我喜歡的袋子. 不過, 沒關係啦, 當行街. ~.~ thx.

大宅

@0@" 今日我去左銅鑼灣的sac睇, 都是無. :cry:

大宅

twobabymami,
我第一個blue label, 是去年九月, 去東京買的. @v@" 我個bag, 在日本買時, 太約hk $1300, 但我見到在hk, @v@" 要隔左成3個月先有我那個款出售, and, 我買了的那個款色(還要俾人除了個心心扣), 在hk買差唔多$ 2000.

@_@" 我覺得如果真的想買bule label, 去日本買會好d, 款多比較update, 同埋實有貨. ~.~ 不過, 我又冇時間, 唯有在香港的水貨店買. 我知是會貴好多, 但鐘意ma, 無法la.

大宅

Y&T,
^^ 謝謝你的好意. 我老公唔俾我同網友見面的. 抱歉ar. 我想我跟那袋子沒緣份了.

大宅

wa...洗袋, 我第一次聽! 我都想知....

大宅

HITOMI,
洗完個袋, 會唔會變色ga? 如是, 有冇得賠!!!! 你試過嗎?

首頁

尾頁

跳至