自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

歡迎加我
勞煩哂
attach0/tmp/phpP1bHAt

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

請問有個減齡知多D, 點解睇完條片都話未完成?
[img=500,400][/img]

珍珠宮

回覆樓主:

Add 哂樓上咁多位JM, 附上我的QR Code , 有時間麻煩都 add 下我, 謝謝
attach0/tmp/phpqoFrNN

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 23-6-2 10:10
add me, 我都add哂上面既jm啦, 雖然我唔識有咩用
唔知係咪 add 得太密, 我未掃 code 就話我錯誤晏D 再試

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 23-6-2 10:41
定係已經add左?
因為佢都好敏感, 都未load完已話add完.
唔知呀, 晏D 再試下

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊