自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:俾99 激到我想發癲(呻post)

乜都唔帶

愛 我 就 別 傷 害 我

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:俾99 激到我想發癲(呻post)

一口氣再睇哂,唔明有 d jm 覺得奶奶零準備乜都唔帶去覺得冇問題,仲好欣賞奶奶咁錫個孫

樓主,返去爆佢獲甘,等佢知道個嚴重性,BB 啱啱先好番,今日咁大風吹親就麻煩

珍珠宮

回覆:俾99 激到我想發癲(呻post) - **UPDATE**

睇完最新 Update,你奶奶完全唔覺得自己有問題,我會要佢承擔後果 … 一段長時間冇得見孫,今次你唔做番 d 野表達不滿,下次佢又唔知會帶 BB 去邊

睇見 BB 咁真係好肉痛,琴晚一定好肚餓,今日好好比佢休息吓,BB 流鼻水有冇同佢睇醫生呀?可能琴日凍親

珍珠宮

引用:Quote:kitwong+發表於+15-11-28+12:46+睇完

原帖由 Lovelovebear 於 15-11-28 發表
佢一句無下次或者唔好意思都無呀!!!
之前食剩一兩次收鼻水藥, 一陣等佢訓醒食完粥就餵佢食啦... 一鼻塞佢訓 ...
唉 … BB 病大人又辛苦,BB 又辛苦,佢唔覺得係自己攪病個孫果下好野,仲話你個睡袋唔夠厚 😡

JM 你以經好好脾氣了,比著我一早爆粗鬧爆佢

珍珠宮

引用:Quote:beehoneybee+發表於+15-11-30+09:50+

原帖由 Lovelovebear 於 15-11-30 發表
唔知呀, 99 尋日趁我上午出街已經上左屋企"探b" 喇.... 仲同老公講, 話我怪獸家長太保護個小朋友... 愈講愈 ...
佢仲敢上黎

首頁

尾頁

跳至