跳至

首頁
34567...15

尾頁

大宅

Re: 05年7月媽咪會 (Part 12)

校長,J媽,
尋晚我都去運TOYRUS同宜家,最終都係買左宜家o個張椅!

大宅

pakhei07172005 寫道:
包媽,
咁你有冇買枱呀? 我係toyrus買嗰套枱椅, 啲椅係冇背架, 而張椅都好矮好細張, 栗子仔經常都坐坐吓走咗去, 我都想買過張有背椅同大張啲比佢呀! 你個張係唔係校長個張一樣架呀?

栗子媽,
我比較過toyrus同ikea兩套枱櫈,其實好矛盾,因為我鍾意toyrus 個張枱,但就唔鍾意佢將櫈,因為學你話齋無椅背,但ikeao個將櫈我好鍾意,不過又嫌佢將枱太大(因為我屋企唔大),所以我最終只係買左ikea將櫈,無買枱,最衰toyrus又無得剩買枱,所以暫時俾佢用住茶機當枱用先!第時睇o岩枱再買囉!
ikea個套真係幾好o架!d顏色好靚,有紅綠藍三色,而且都幾穩陣,尋晚砌好後,我同老公兩個大牛龜坐上去都無問題! :wink:

大宅

^O^ ^O^
呵呵呵!晶瑩o既聖誕女孩look好得意呀! :-P

大宅

pakhei07172005 寫道:
龍媽,
HAHA......我Play完又play嚟睇, bobo豬真係想食栗子仔手指喎, hehe我睇栗子仔好似同包包講數咁, 仲係到鬥指tim, 好攪笑

栗子媽,
你地講梗乜野講數呀?

大宅

bebobo 寫道:
栗子媽,
尋晚我比奶咀jj食, 45分鐘左右目訓左, 雖然之前係咁問我要奶咀, 但我扮唔識聽佢講o既野, 所以無理佢, 淨係攬實佢目訓, 跟住佢都目訓左, 但怪事發生, 到我上床目訓時已經隔左2個鐘, 我放左個奶咀係床頭, 以便jj半夜喊, 但點知到半夜, 我發現jj食緊奶咀o黎目訓!

會唔會係j爸俾o架?

大宅

cutey_face 寫道:
花花,
未喎,bb可唔可以食呀?[quote]
ricfa 寫道:
想問下你地有無試過比麥皮BB食?
[/quote]

我問過兒科醫生,話食得o架!

大宅

dorisfung 寫道:
[quote]
bebobo 寫道:
[quote]
係呀,我都覺得JJ而家同BB個樣唔同,不過就愈大愈靚仔囉。

講開個樣無乜變,Kary都係呀!

我覺得jj出世好似蠟筆小生, 好醜樣! [/quote]

嘩,佢咁都算醜樣

一出世就有雙眼皮,擺明係靚仔啦 [/quote]

我覺得joey個樣變左好多喎!
j媽,咪係,你究竟知唔知咩叫做醜樣o架?睇下包包就明!

大宅

包媽,
咁你有無俾麥皮麵包囡囡試呀??
kary呢排又開始唔肯食飯,尋日又煲番粥佢食,
好彩佢又肯食

kary媽,
麥皮嫲嫲話試過一次,不過包包唔鍾意食,我自己就未試過俾喎!
包包都試過突然唔食飯,又會食番幾日粥,真係好難搞,如果佢識講野,話到俾我知佢今日食乜餸就好喇!

大宅

bebobo 寫道:
阿包媽,

包包呢d唔係叫醜樣, 叫可愛, 你睇佢幾多fans, 醜樣無fans架! bb時候o既包包, 個面真係成個包包咁又笑得燦爛喎! 不知幾可愛呀!

話時話,包包個名都係呢度o既媽媽改o架!不過又唔記得o係邊位,勁有記性o既校長,你記唔記得呀?

大宅

包媽,我都提醒過你,唔好成日踩包包啦,你睇,幾多fans起哄

校長,
事實上,"靚"呢個字又真係同佢扯唔上關係喎!

大宅

ricfa 寫道:
邊個話包包醜樣 同我拉佢出去 包媽,我係咪好錫包包,錫到有D過分

花花,
多謝你!真係有d感動!
不過話包包醜樣o個個係我,咁我係咪要除定褲俾你打呀?

大宅

HoWangMami 寫道:
j媽
預祝你明天結婚週年快樂!
筍盤繼續筍,jj乖乖聽晒你話!

咦!乜原來聽日係j媽結婚週年呀?
我都祝你同j爸永遠都咁恩愛,jj聽教聽話! :-P

大宅

係喎,包媽,有包包d影樓相睇未呀?

kary媽,
要21號先至有得攞呀!我都好心急,到時攞左一定放上babyhome o既! :wink:

大宅

校長,
你今日使唔使ot呀?

大宅

栗子媽,
男仔唔使靚o架!"型"仲殺食喇!

kary媽,
kary只係頭髮小d咋喎!其實佢d五官好靚o架喎!加埋佢個陽光笑容,就更加得喇!

大宅

cyrus媽媽 寫道:
唉..收到通知喇....老細話做到2月尾就會閉門喇.....到時可能調去第2間分舖...or搵過份... :-(

謙媽,
唔好咁擔心喇!可能之後o個份工又可以上網,老板同埋d同事又好,又做得開心呢?!希望在明天呀嘛! :wink:

大宅

栗子媽,
其實我都知你老公姓鮑,原來你都係咁叫栗子爸o既!
咁下次你叫你老公包包時,我個包包又會應你,你叫栗子仔熙熙時,我個希希又會應你,咁我個女會唔會諗,點解呢個姨姨成日叫我o既!

大宅

j媽,
jj同栗子仔都係呢度公認o既型仔,好搶手o架!

外地媽媽,
晶瑩含情脈脈真係好冧人呀!同埋終於擺脫左佢o既bb樣,似番個小女孩啦!

大宅

訓導主任,
早晨呀!唔該check pm呀! :wink:

大宅

bebobo 寫道:
筠媽,

我通常都著3-4件左右啦, 視乎最外面件褸厚唔厚囉!

包包too!

首頁
34567...15

尾頁

跳至