美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有冇好介紹呢?

子爵府

haba個套千幾蚊.. 唔好太貴
但我見dr ci labo反而要3千幾.. 我就覺得貴d啦!!

所以想問問大家有冇好介紹

子爵府

原文章由 babesiu 於 08-1-8 16:01 發表
幾仟蚊就不如去美容阮比人幫你仲好啦.我之前買咗屈人寺有得賣果隻玩(不過無導入咖), 唔洗二佰蚊平時用吓幾好咖.呢幾日成日眼腫面腫咁(原來M早咗嚟),噚晚頂唔順自己個衰樣咪攞支野嚟做面.做完即刻靚哂.眼袋收咗,面firm番,皮膚白 ...

二百蚊咁平...
請問而家仲有冇得買呢?

子爵府

原文章由 berry?????? 於 08-1-10 03:00 發表

www.rakuten.co.jp/smilehouse/img10172361609.jpeg]http://image.www.rakuten.co.jp/smilehouse/img10172361610.jpeg

http://www.rakuten.co.jp/images/rms/t.gif 大人気!多機能型「超音波美顔器」!
ラメンテ La Me ...

請問有冇咩途徑有得買呢?

個型幾靚喎!!!

子爵府

原文章由 mickey_2301 於 08-1-8 23:42 發表

我用靚靚那隻(紅色box), 有導入導出, approx $1800 include 保濕gel & 骨膠原精華素 各2
剛剛才用完, 即刻靚番

我剛剛去左靚靚到問, 好似一千蚊左右咋喎... 但就送一支eye gel
我想問佢有冇得試, 佢又話冇...

子爵府

原文章由 mickey_2301 於 08-1-8 23:42 發表

我用靚靚那隻(紅色box), 有導入導出, approx $1800 include 保濕gel & 骨膠原精華素 各2
剛剛才用完, 即刻靚番

mickey_2301,

請問呢隻係made in where ga???

子爵府

有冇人用過panasonic果部呢?

http://www.panasonic-hk.com/ha/chinese/feature_194.aspx

子爵府

我已經搵朋友訂左部panasonic啦...
因為平好多, 所以訂呢隻算數...

子爵府

原文章由 chingbebe 於 08-1-18 16:11 發表
I bought the one named "handy bio" but I haven't used it for long as I'm too lazy to do facial by myself.

The cleansing effect is quite good anyway.

handy bio果隻係離子美容器黎架...
同超聲波美容器既purpose有d唔同架...

不過我都想有一部離子美容器...
不過唔可以一次過買兩部, 因為太貴啦!!!

子爵府

原文章由 kylam100 於 08-1-18 17:46 發表
想知有無效果 ?

未真正用過所以答唔到你

但我曾經試過dr ci labo果部, 效果好好, 隻手滑左同白左d, 感覺d紋淡左d (不過太貴, 成3千幾)
我朋友試過panasonic, 用完佢話好正, 都係覺得隻手滑左好多... 但唔知有冇白度, 因我朋友本身都好白

子爵府

請問各位靚靚, 你地用超聲波導入器, 多數會用咩導入精華素(gel)呢? 邊隻牌子好呢? 會唔會用返佢地出既精華素呢?

用panasonic機既靚靚, 你地又覺得佢支美白精華得唔得呢? d staff講到好得, 又話係同max factor研制咁喎!!! 又話highly recommend用返佢地隻精華喎, 咁你地呢?

子爵府

原文章由 kylam100 於 08-1-22 16:10 發表

mirandalaw
請問你係5係用緊呢d機ar...?
邊隻牌子? 我係yahoo見到有好多.!

kylam100

我訂左部panasonic, 但未拎到貨
但之前係佢個show room試過佢部機
其實我估佢地 (panasonic同nu skin或者 dr ci labo)應該都係差唔多... 我之前睇過dr. ci labo 同panasonic, 前者就話每秒100萬次震動; 後者就話有500萬次囉... 好似勁d, 同埋我諗住panasonic都係大牌子 (電器用品), 所以都安全... 最大問題前者貴好多, 連埋佢d gel買要3千蚊... 但panasonic我而家買平成千蚊有多

子爵府

yahoo我都見好多, 之前都有衝動買d平野... 但諗下諗下, 用係自己塊面, 同埋如果係work, 咁千幾二千蚊, 都唔算太貴, 因為可以用好耐好耐..
但買平野, 好似冇咩保障, 同埋全部都好似大陸野咁 (雖然好多都話係台灣)

子爵府

嘩... 邊度買呀?! 好抵喎

子爵府

原文章由 GTMa 於 08-1-22 16:42 發表
全新Panasonic聲波淨白器連二盒專用美白精華素現售HK$1,500。
中環、銅鑼灣或青衣地鐵站交收,有興趣請pm我

Panasonic EH-2435聲波淨白器 日本製造 原價HK$1,980
l
5MHZ(兆赫)穩定的超聲波高能量頻率有效地將肌膚表 ...

請問點解會咁平既? 二手?

子爵府

我都知靚靚有呀, 佢果部仲有紅外線架麻...
不過我上網search到, 有人話好易壞, 所以諗住買個牌子有保証d

子爵府

原文章由 o0sandy0o 於 08-1-25 08:50 發表
你0地可以試下用dpc既 gel mask,好多美容院都用既架,有500ml好抵,我而家都用既,有時累就可以當mask用塗左上面就去沖涼,沖七涼一洗就ok,佢有保水,消炎,骨膠等........ ...

咁可唔可以敷呢個gel mask之後用個超聲波美容器去"look"塊面呢?

子爵府

dr. ci labo同panasonic果兩個部都話可以減肥, 但要用減肥gel囉

子爵府

原文章由 焯嵐媽咪 於 08-1-25 09:58 發表
如果你地想要,美容院size減肥,做機ga gel,可以pm我,因為我都係用緊美容院ga產品,大d又平d,多數都係500ml!

請問係咩牌子呢?

子爵府

原文章由 GTMa 於 08-1-25 13:26 發表
This was a present from my friend. I am too lazy to use it and want to sell it to someone who may need it.

sorry 呀... 你個價錢真係吸引, 但係我已經搵朋友幫我訂左, 今日仲拎貨tim啦! 所以幫你要唔到!

或者你可唔可以only賣個精華素畀我呢? (我純粹問下, 唔得唔緊要)

首頁

尾頁

跳至