跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 油塘宿舍靚太俱樂部

ivytang02:

都好仲有人記得我,妳現在係咪返緊工?早排講開囡囡報幼稚園,妳囡囡最終揀左邊間呀?

別墅

ivytang02:

我都話好囉 ,希望到時可以多D地方買野及選擇,小朋友可以多D地方玩...

reginayip :

係囉,唔知點解面對住海都係咁大塵,空氣又麻麻

別墅

ivytang02 :

多謝妳解話,不過已太遲,我現在已向緊海,日日抹到死,西科曬到暈,早知揀樓前上來問下料先 :-(

別墅

ivytang02/甜心糖糖/Splei:

hihi ...講真個景有係幾靚,現在遠遠地仲望到尖東燈飾,如果私人樓向海實貴好多,但妳地都唔差,向東南好好風,仲好涼爽,夏天電費都慳唔少...
上來睇煙花無限歡迎 ,不過其實隔好遠,唔係好靚,好清楚,但上來聚下,小朋友一齊玩下都得....

別墅

[size=large]各位聖誕快樂 & 開開心心過每一天

別墅

我工人都係,成日帶亞囡落街話去公園,但有時去公園搵佢又唔見人,JOJO/Splei妳地都點左我囡囡相,得閒幫下忙留意下

別墅

pattkeda :

唔該晒,得閒去果度搵下先...
妳工人又係印印呀,做得好嗎?我工人將近又到期,都唔知換唔換好,我囡囡好鬼跟佢,見唔到佢會咸住要姐姐 :-(

別墅

pattkeda:

嘩!做妳工人真嘆,又真係幾懶,佢做左幾耐?但咁妳都唔炒佢,妳真好人,咁D家務咪妳做晒,佢仲好過妳..但真係對亞女好係一件事,做工人應做的就要做...如果我工人係咁,就大件事

別墅

splei:

拜托 拜托 ...妳好攪笑 ,真係做pattkeda工人好過同妳老公個賓妹...
COCO好掛住妳囡囡,成日話要搵佢,搵日放假約埋jojo去妳屋企拜侯下,ok嗎?

pattkeda:

妳快d post妳工人和囡囡張比大家留意下,我要話比我工人知呢個工人有愛滋,生人勿近

別墅

各位靚太媽咪:
[size=x-large]新年快樂 & 繼續青春常駐

Splei:
我都好想老公比晒d錢我洗,但都幾難,得閒過兩招來

jojo:
有相睇咩?我bbq只係掛住食,冇乜點影相,比D相來睇下...妳個嘔公仔好得意,點整? 教下我 :adore

別墅

Splei:

睇完hellokittymama 發表後,點算呀?講正我地囡囡兩間學校,攪到心思思都想轉去朗思....

別墅

JOJO:

唔該晒,我掂左啦,個網址好得意,d公仔好多 & 好攪野...

bbq相片比時間妳慢慢攪,但好似係咪有小風波,妳知唔知呀?

JoJo* 寫道:
cindy216,

BBQ果日我都唔係影好多相, 比d時間我, 等我整好, send比大家睇.

至於d公仔icon, 可以0係以下網址整到......

http://www.dchome.net/emote/

選左公仔之後, 在公仔上按一吓左邊mouse, 然後在要留言的地方按右邊mouse, 就可以貼到在留言版.
:-x

別墅

Splei:
咁就祝大家齊齊願望成真,齊齊明年做富婆

splei 寫道:
我就係唔得, 所以先立下呢個新年願望[quote]
cindy216 寫道:
Splei:
我都好想老公比晒d錢我洗,但都幾難,得閒過兩招來

別墅

spiei:
點解又攪到亞囡唔見得人呀?,靚女唔好收埋啦~~~

yes!唔好轉校,留位費好貴呀[quote]
splei 寫道:
其實都唔駛咁擔心, 最緊要你了唔了解間學校嘅教學方針, 同你想囡囡接受咩教育方法, 因為我想囡囡讀嘅係活動教學嘅學校, 呢類嘅學校都係比較難被一般家長接受, 因為課程好似好淺, 但其實佢對學生訓練嘅方法有別於傳統教學, 最主要係你自己接唔接受到, 我接受到而且好鍾意, 所以都未諗住轉校

別墅

JoJo:

我乜都冇攪呀,剩係有利是,咁有冇興趣來拜年?
妳又攪晒未呀?不如我們去妳處拜年

JoJo* 寫道:
大家貼晒揮春未? 大家擺好糖果盒未? 大家包好利是未? 大家蒸好蘿蔔糕未?

如果攪掂晒的話, 咁我就上來你地拜年囉!

別墅

[size=x-large]
祝願大家新年,
身體健康,
心想事成,
老公錫晒,
仔女乖晒,
銀兩越搵越有,洗唔晒

別墅

jojo:

個個去拜年囉...覺得過年一年比一年平淡,好快又過左年了,屋企個都冇人來拜,個全盒比囡囡不斷偷食,佢食佢好多好多糖 :-( :-(

JoJo* 寫道:
E?! 呢幾日好靜喎, 個個去晒邊?

別墅

JOJO:

你真掂,亞囝咁聽話,我返左工,亞囡睬工人都傻,如果話沒收,發晒癲喊到七彩...無佢乎,現在好啦過完年可以收埋全盒囉...
我都無特別新年買新衫好耐,但一定買套紅色新內衣,旺下自己,以前都會買多套黃色,旺埋夫,但隻佬越來越衰,費事理佢...
最近有個BIRTHDAY PARTY,唔見你參加ga?

JoJo* 寫道:
cindy,

自從生左亞仔之後, 新年我都冇乜去拜年囉; 新年真係一年比一年平淡, 冇以前咁隆重; 我記得細個果陣, 我好想快d著新年果套新衫架!

至於全盒......我亞仔日日都幫趁架! 不過佢多數都會講一句:"問媽咪請食."; 但如果自己攞的話, 一定比我沒收.

別墅

Splei:

好多謝你真係有手信給我,無耐我這星期都無空來取,12號party後派剩有多就留給我啦...另外我將妳話鉅記的事告訴同事,個個都話咁邊間好...妳結果買左邊間?

別墅

糖糖:

妳親朋戚友多,人緣又好 :lol: ,忙下都好過我悶到屎,初三就要開始返工,幾慘 :-( :-( ,朗朗利是一定很豐收,但可能你付出更多,hi~hi~

甜心糖糖 寫道:
JoJo , cindy
但係我由年初一至明天年初九,日日都要去拜年或有人來我家拜年,忙到我屎屎下!

首頁

尾頁

跳至