跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: **2006年3月媽媽會**

我出發去 bb 展 lar!

大宅

咁我一於同朗朗轉森永先!

ardnas65 寫道:
都關事... 我估..... 因為亞仔食a+.. 就無咁白.. 亞囡而家食森永, 真係好白....

大宅

我去完 bb 展返o黎 lar, 我買o左幾件 combi 玩具 (30% off) 同 phonics kingdom full set ($770)!

重有乜o野其他平o野我就唔係好清楚, 因為後來越o黎越多人, 同埋趕住返屋企揍仔......

朝早老公負責揍仔, 返到屋企見朗朗件 body 前後掉轉o左o黎著, 重痾o左 poo poo 但老公都唔知

三個白白豬 寫道:
[quote]
cat168 寫道:
我出發去 bb 展 lar!

記得返黎匯報下有乜平野執呀 !! [/quote]

大宅

KissBB,

我冇攞 sample 呀....因為我睇/買完我要o既o野就走o左 lu...

你睇o下你想買乜, 再計返條數去唔去好. 不過聽日應該重多人, 頭先賣 combi 玩具間 shop 塞滿晒比錢o既人, 想睇玩具o既人都好難走入去...

大宅

Platinum,

我去果個攤位好多 combi 同 k's kids 玩具 ga, 我冇留意間o野叫乜名, 但我估係你講果間!

乜咁衰 mark up o左個價錢 ? 我重以為買平咁多好著數 tim (因我唔知街價幾多錢)! :-(

大宅

Platinum,

係咪近住Huggies/Pampers果個攤位>> 我冇留意呀....

真係好唔抵! 間o野咁唔老實 , 果日重有好多好似我一樣o既水魚, 排晒長龍比錢, 個個以為執倒平o野!

大宅

三個白白豬,

真係可惜 lar, 奀豬冇份比賽!

大宅

Platinum,

我買o左架 combi 玩具車仔 (標價 $6x), 一個 for bb 車用o既軚盤玩具 (有塊鏡果隻, 標價 $129)....重有一盒唔平o既類似 lego 咁o既玩具, 呢盒之前冇諗住買 ga, 係見 30% off 所以忽然發神經買o左, 而家重知道唔係平好多.......... 正一奸商o黎 ga

大宅

Platinum,
架 combi 車仔係紅色, 個轆轉時車頂個 shell 會開, 見倒裡面隻熊!

Icycream,
出年我都一定唔會再去 bb 展! 費時觸景傷情!

懿琳媽媽,
個 sinomax 清涼枕好唔好用? 係咪比阿 b 用 ga?

ardnas65,
希望囡囡快 d 好返 lar! 你會唔會比佢食猴"祖"未呀? 聽人講去痰止咳唔錯 wor!

大宅

Ivy18018,

朗朗好掛住琪琪呀!

琪琪就o黎返育嬰園呀?

大宅

懿琳媽媽,

我其實都想朗朗一歲先用枕頭, 不過佢又係好大汗, 好多時訓醒個頭都濕晒!

好呀, 幾日後再話我知好唔好呀! 不過到冬天時會唔會太"清涼" ga

首頁

尾頁

跳至