夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 好惱火 比左你地會相信嗎?

[quote]
瞳 寫道:
個女人個心態有問題,你都係小心

男爵府

佢做乜咁惡,身有屎呀。
你咪同佢講,你個紅顏知己令好唔開心喎,咁你是我老公,
你想我開心定要同個"紅顏知己"一齊呀??
你問佢你有個"男性歸中密友"得唔得呀??
你問佢如果咁都是講笑,咁好笑,不如你都同佢個紅顏知己的老公講吓先得???
:tongue: :tongue: 離晒譜,惡人先告狀。

男爵府

佢做乜咁惡,身有屎呀。
你咪同佢講,你個紅顏知己令好唔開心喎,咁你是我老公,
你想我開心定要同個"紅顏知己"一齊呀??
你問佢你有個"男性歸中密友"得唔得呀??
你問佢如果咁都是講笑,咁好笑,不如你都同佢個紅顏知己的老公講吓先得???
:tongue: :tongue: 離晒譜,惡人先告狀。

男爵府

demon_lover13 ,
如果你們還愛對方,而你老公肯回頭的,佢亦好似暗示唔會再成日見個女人,咁你咪試吓原諒佢一次,畢竟己有了小朋友了,要顧及小朋友的問題。

千年修得同船渡
萬世修得共枕眠------夫妻緣份,何必輕易放棄。

男爵府

我講d野未必個個認同,
所以有乜唔arm聽,就多多得罪
如唔愿諒佢又可以點,
冷戰、跟著離婚,咪益左個女人傷了自己,仲要諗小朋友。
我諗demon_lover13 愿諒佢都要好大勇氣,何不支持下佢,
分開後有太多後遺症,太多問題。
有人話"愿諒"比做任何野都困難。
愿佢地和好如初, 一家開開心心。

首頁

尾頁

跳至