夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 天蠍座媽媽...

我是天蠍座媽媽
有個天蠍座仔仔
我地都好惡,天蠍座的人是這樣的嗎?

男爵府

superlover_mak 寫道:
[size=medium]天蠍媽媽 name + birth

(1) superlover_mak......28 oct
(2) winbee....................22 nov
(3) CHKWAN.................7 nov
(4) Little_Sandy............7 nov
(5) 心心媽媽..................7 nov
(6) mikitten..................12 nov
(7) ABCD媽咪................8 nov
(8) Uran.......................17 nov
(9) oknsca...................12 nov
(10) vickym.................31 oct
(11) 聰明豆..................15 nov
(12) babyhowie...........28 oct
(13) 小詹.....................21 nov
(14) vinccilau...............5 nov
(15) loloma.................22 nov
(16) kfwong................17 nov同(8)uran一樣

希望會有更多天蠍媽媽加入~
大家一齊做個朋友~

男爵府

m9394pp 寫道:

我同你同一日, 亦都係鬼, 我有兩個女女, 宜家tor緊第三個

嘩,你好勇,三個好辛苦,我都曾經諗過,
但而家2個仔仔都開始大,唔再想負擔了。

男爵府

PINKAVA 寫道:
呢招無效架, 佢真係唔理lor, 次次都係我忍唔住, 所以次次都係我憫。 做女人真係唔公平, 佢又要返工, 我又要返工, 放工屋企野就一定女人做, 佢地放工就pair起度。

又唔識主動陪仔, 等個仔又係搵我陪, 佢就做佢自己野, 我成日都話佢: 我既時間就係個仔既, 佢既時間就係佢既

電視話: 要嬴人, 先要嬴自己
佢就: 要愛人, 先要愛自己

這招有用的,只要你千萬不可忍唔到而去做先,同時你亦要話佢仲有一招就是教個仔,仔仔唔做就要話個仔,要仔仔自己做返,
當仔仔習慣自己做,佢就會幫你話爸爸,到時爸爸就會做。

男爵府

Uran 寫道:
To All,

我都覺得我自己好情緒化ga~一時開心一時會好唔開心~

同意,我都好情緒化,有時仲好感性,
人地認為的小事,自己都會好感動及哭。

首頁

尾頁

跳至