影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

引用:Quote:原帖由 shingmama 於 15-07-19 發表

原帖由 milka528 於 15-07-19 發表
我冇睇任重同林心如,不過網上好多人都話比任重感動到,反觀林心如就無太多傷感。
大家都覺得任重唔係心如 ...
我係為任重而睇,但林心如從此至終都冇投入過,失望,反觀,崔始源,劉雯呢pair好浪漫,有意見,有和好,睇得出劉雯對段感情好認真,劉雯唔靚,但越拍我越鍾意佢,在首映禮裡不斷介紹比人知係佢女友,劉雯為佢做蛋糕,我覺得好浪漫,好希望佢地真係一齊

水晶宮

引用:佢地两個好襯 我覺得崔始源都好享受個女

原帖由 shingmama 於 15-07-25 發表
佢地两個好襯 我覺得崔始源都好享受個女朋友成日比人讚 ,話佢地好襯的感覺 ,如果崔始源肯出 ...
不過我覺得最後果集始源有少少愛理不理,反而劉雯佢真係好傷心,所以對始源反應有d失望

至於任重,我真心感覺到佢好唔捨得林心如,由頭到尾都唔多like林心如的公主病

另外果pair冇睇

水晶宮

回覆:始源好正!我們相愛吧!

劉雯好真心不捨的哭,佢一哭我都跟住哭。。。。反而始源就冇乜反應,同之前好積極咁呵護的形象好唔夾

任重都好難過,我覺得佢講的對白好感人,佢話今次的感情好猛烈,我睇得出佢真係好心儀林心如,可惜,林小姐連扮投入都冇點扮,令我越睇任重呢pair越唔投入

水晶宮

其實始源同劉雯在花邊新聞中有冇下聞,我好想佢地起埋一齊

水晶宮

引用:7月15日果期 Radio star 黃金漁埸是訪問 su

原帖由 shingmama 於 15-07-26 發表
7月15日果期 Radio star 黃金漁埸是訪問 super junior 主要都係宣傳新歌 Devil 不過有點奇怪就係冇端端 ...
我有睇金湯魚場,始源好少發言,其他爭住講野好煩,我未睇到佢欣賞劉雯果段

水晶宮

引用:Quote:原帖由 靚寶 於 15-07-26 發表我有睇

原帖由 shingmama 於 15-07-26 發表
SJ 一班人走埋一齊就好嘈架,不過有一班人講的事又好好笑,睇到好開心。另外好多時一大顆人的訪問 始源都發 ...
我從來冇睇過SJ的任何節目,淨係知道首歌,之前連崔始源原來係SJ成員都唔知,所以有幾多人及連樣都唔知。。。。佢因為有錢仔,所以待遇唔同?

劉雯有feel就肯定,宜家係爭在崔始源有冇行動及感應,好想佢地一齊

水晶宮

引用:Quote:原帖由 shingmama 於 15-07-26 發表S

原帖由 靚寶 於 15-07-26 發表
我從來冇睇過SJ的任何節目,淨係知道首歌,之前連崔始源原來係SJ成員都唔知,所以有幾多人及連樣都唔知。。 ...
果首歌叫sorry sorry

我都覺始源係講劉雯

水晶宮

引用:回覆 靚寶 的帖子佢系韓國唔紅呀!

原帖由 midcocc 於 15-07-26 發表
回覆 靚寶 的帖子

佢系韓國唔紅呀!
邊個起韓國唔紅?崔始源定劉雯?

水晶宮

我終於知道林心如和任重呢對點解唔好睇,係因為感覺林心如好嫌棄任重

我宜家勁掛住石榴夫妻

水晶宮

我翻睇又翻睇,始源初時都當普通綜藝咁拍,但漸漸被劉雯的愛溶化,我直頭覺得劉雯每次攬佢都好冧最後果集封信係咩信?唔通係情信冇交待喎

水晶宮

引用:回覆 靚寶 的帖子始源呀!我都鍾意睇佢哋,

原帖由 midcocc 於 15-07-26 發表
回覆 靚寶 的帖子

始源呀!我都鍾意睇佢哋,佢哋好襯
始源在韓國唔係好紅?我以為好紅添

水晶宮

引用:封信其實也好保守。我到現在也看不明\\\"哎老

原帖由 心朗小B 於 15-07-27 發表
封信其實也好保守。我到現在也看不明"哎老虎油"怎解釋?
i love you

水晶宮

引用:Quote:原帖由 靚寶 於 15-07-26 發表我翻睇

原帖由 appleyummy 於 15-07-27 發表
其實封信已公開,睇吓呢度

http://www.chinanews.com/m/yl/2015/07-20/7416031.shtml
條link冇左了,大概講咩呢?

水晶宮

引用:始源唔正就冇人正架喇

原帖由 polly666 於 15-07-27 發表
始源唔正就冇人正架喇
佢笑時真係好靚仔,我覺得佢超靚仔,唔笑就麻麻地,我睇報導話其實始源一早中劉雯,拍呢套揀人已指定要劉雯做拍擋,仲好在意劉雯like唔like佢,中途佢地吵架時,其實傾左半個鐘,但冇拍,係後尾只有幾分鐘播佢地冰釋前嫌,唔知果半個鐘佢地講左乜,只係覺得劉雯成個唔同哂,到後期未埋位時佢地仲sweet, 埋位拍反而冇咁sweet, 唔知係咪真,十塊錢在首映禮周圍介紹比人知劉雯係佢女友,我真係覺得佢好上心劉雯,如果真係普通拍,唔會做到咁的程度,所以我覺得佢地係假戲真做,專業演員都拍到比人覺得假,何況劉雯唔係演戲之人,所有反應都真情流露,真唔真我覺得大家感受得到,不過好似傳已散左。。。。

水晶宮

引用:Quote:原帖由 shingmama 於 15-07-27 發表

原帖由 dorishsl 於 15-07-27 發表
始源真係好細心,冧死女呀
我都好鍾意始源

水晶宮

引用:yes, 佢走 T 台好型格,不愧係超模。

原帖由 shingmama 於 15-07-30 發表
yes, 佢走 T 台好型格,不愧係超模。
佢係第一眼唔覺靚,但越睇越靚,越有味道

tsung    發表於 15-9-18 14:05

首頁

尾頁

跳至