跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 第一代元老大爆炸 (炸版)

霸,

收到, 既然你批俾霸爸去, 我一陣叫水老爺幫佢BOOK左先啦, 我都驚無位, 好似都幾多人去打.

HelloPepsi 寫道:
水晶:

麻煩你幫霸爸報名啦,佢好想同你地打波。

男爵府

大尾篤同白石一樣, 都有得BOOK 爐, 聽幾個大埔媽媽都話幾好味, 都幾大地方, 基本上, WALK-IN 都一定有爐, 不過我未去過. 個BBQ場唔使入到去大尾篤咁入既!

燒烤場,我覺得白石幾好,大尾篤都唔算好遠,不過係唔係都係有得訂爐架。

屯門就唔好啦,太遠啦

男爵府

我一陣唔出去啦, 帶左SALAD 返公司食.

男爵府

霸, 唔係呀, 係吉豬島買既 caser salad, 呢幾日, 食到肚滿腸肥呀! 唔再出街食, 一包都好飽肚架.

金家果D, 金爸夾我要返D串燒同雞翼呀, 我好乖, 第日都食左呀.

係唔係金媽平安夜個d呀? :lol: :-P [quote]
crystal888 寫道:
我一陣唔出去啦, 帶左SALAD 返公司食.
[/quote]

男爵府

鱷魚媽, 你會大概幾時入FANLING 呀?? 我搵定個真空煲出來.

男爵府

金媽,

嘩,佢地好可愛呀.

金毛B媽 寫道:
玩左幾日, 好倦呀, 不過好開心, 同佢地過 christmas

你地睇下, 四個聖誕老人

男爵府

金媽, 我都係等緊出年呢個日子, 真係一定好開心, 我都好想小豬快D識行同講嘢, 好想同佢有多D溝通

金毛B媽 寫道:
嘻嘻...個日佢地玩得好開心, 下年, 我地呢批 BB, 識行, 識走, 就好好玩架喇 :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

鱷魚媽, 我星期日就夜返屋企, 交收唔到, 如果今個星期五, 我就一定係HOME, 唔緊要, 你/ 你HONEY 搵我都得架.

fandyli 寫道:
每個星期日晚上我一定會入去~~
or 星期五如果我夜放工就會我隻佬入去~~

[quote]
crystal888 寫道:
鱷魚媽, 你會大概幾時入FANLING 呀?? 我搵定個真空煲出來.
[/quote]

男爵府

鱷魚媽, 我7:30pm就係屋企啦, 你call我就ok.

男爵府

無所謂, 你係入去fanling時取, 還是出返來時取呀? 係呀, 我係太和kcrc等都得, 不過麻煩你早少少call我, 因為我屋企行過去要十分鐘左右.

fandyli 寫道:
是否太和等ar? 明天我放工call 你

男爵府

霸, 你返來啦, 你巡業務咁耐先返既. 我見到四個聖誕老人喎

男爵府

夾薄綿的底衫仔, 係呀, 好正架, 我發覺好保暖, 之前我有朋友, 俾左佢阿仔果D我, 都有成6/7 件, 我都覺好得, 好似, 都唔係好貴, 抵著.

男爵府

鱷魚媽,

吓, 要俾 $500, 好驚呀, 唔緊要, 就你方便就得架啦. 你CALL我, 總之 7:30 後, 我會返到屋企, so, 隨時過去太和kcrc 都得.

fandyli 寫道:
阿豬媽

我要看時間如果我早放工就出來先取~~
如果我遲就入去時取
我會出太和kcrc ~
因為我試個over 左90分鐘要paid $500.-
:-(

tks

男爵府

大細孖, 生日快樂.

係呀, 我小豬好like 去你地豪宅玩架, 我地一齊玩呀.

happy birthday

男爵府

霸,

水爸已經幫霸爸報左名啦, 唔急, 好似話 11 jan 07 先要俾錢.

男爵府

霸, no thanks 呀, 楊爸爸, 佢成日都話我打得屎, 有霸爸同佢一齊, 佢會高興D. 我就同個朋友, 另一架車, 我地4個, 剛好一個FLIGHT.

男爵府

霸媽D假, 都係留晒俾小霸.

男爵府

霸, sorry, 我行開左一陣, 7點, 花園街未收晒, 不過around 7:45 都收得七七八八.

請問花園街七點收未呀?

男爵府

霸, 你放心啦, 我已同我姐姐講左架啦, 佢一有時間, 唔使睇小豬, (你都知我個仔, 有得玩, 都唔使理架啦, 最多都係打人既姐 ), 會幫你睇小霸架啦. 你一定有得食架

金媽:

我打算安排小霸王坐BB椅,然後我食乜佢食乜,希望佢會好似拆禮物日係怡東食自助餐時咁啦!我會自備豬仔包比佢咬!
希望有安樂茶飯食啦!

男爵府

霸, 7:30 D排檔都快要CLOSE, 不過出口店都仲未, 有幾間, 都有好嘢. 今晚, 買得開心啦

首頁

尾頁

跳至