跳至

首頁

尾頁

子爵府

Date: 23 Dec 2007
Time: 1500 - 1800
Place: Metro Town, Ocean Shores, any other suggestion?

(1) DuncanMaMa - 2A, 2K
(2) cheukheimummy - 2A, 1K
(3) YuYung - 1A, 1K
(4) Ivy.CL - 2A, 2K
(5) cherryma - 2A, 2K
(6) Jacqueline - 2A, 1K
(7) Cyrusmum - 2A, 1K

子爵府

Book好場地未? 食物又點安排?

子爵府

吓! 原來都講好去邊度開? 會唔會冇位呢? 食物方面每人整一樣都冇問題呀! 我算唔算住得遠, 可以買啲現成?

子爵府

我屋企會所好似只接受兩星期前預訂, 所以你23/11試試先, 唔得的話就到我啦!

子爵府

Ivy.CL可以25/26號照去book, 睇吓book唔book到先, 我嗰度要兩星期前至有得book, 冇咁快知有冇期?

子爵府

Date: 26 dec. 2007 (wed...holiday ah)
time: 3pm to 6pm
place: OS cup house

all...再報下人數先吓......

另外幾位"靚太", 係咪唔得閒呀

(1) cherryma ............ 2大 + 2小
(2) mamiya .............. 2大 + 1小
(3) DuncanMaMa ....
(4) Ivy. CL ................ 3大 + 2小
(5) cheukheimummy
(6) Jacqueline...........
(7) YuYung .................1大 1小
(8) YuYung - Ally........ 1大1小
(9) Cyrusmum ...........2大1小

子爵府

今年大家玩唔玩交換禮物呀? 玩的話, 不如一早抽定會同邊個交換, 咁買禮物時都易啲, 唔駛驚唔知買男既定女既!
另外jc有啲禮物仔可以贊助比我哋呀! 到時玩遊戲又可以煩少啲!

子爵府

禮物方面, 我諗$100以內啦! 大家有冇意見?

子爵府

大家覺得ok的話, 仲搵日搵人扮抽籤啦!

JacquelineHo,
你企到咁高, 邊見到矮咗成截丫! 至驚你到時冇勇氣咋!

子爵府

mamiya,
啲排要同晴晴行多啲街街啦!:mrgreen:

Hayiu,
嬈嬈鐘意啲乜呀? 有冇貼士比?

整嘢食? 個腦實晒添!:-|

子爵府

既然有人欽點, 我就勉為其難啦! 我最叻同最鐘意整咪牛油粟米囉!

子爵府

Hayiu,
咁係咪係啲個普天同慶既日子, 我買任何美味食物比嬈嬈你都接受架!到時咪 我喎!

H2O,
嚟啦! 雖然你遲就遲咗啲, 不過如果你識做的話, 一定大受歡返既呢! 你有冇睇到個個呀太都為食物而煩惱? 只要你用你既無比愛心為我哋預備一啲超級美食, 我哋實愛死你呢!

mamiya,
話時話, 思翰有時有啲玩具可以玩足幾年都相安無事架! 關鍵係佢佢根本上都唔多玩! 其實除咗玩具, 如果你買到啲有關戰機/戰艦/太空/恐龍既書比佢, 佢都一定會好開心!:)

[ 本文章最後由 Cyrusmum 於 07-12-4 10:18 編輯 ]

子爵府

你個雞翼名改得好有風味喎! 好似會好地道咁! 我寄予厚望架! (係咪仲驚呢? )

子爵府

唔準落糖? 咁仲有乜好甜呢? 呀! 諗到, 一路整一路"口水"咪得囉!

子爵府

Ivy.CL,
得你知己, ? 而無憾啦!

子爵府

Ivy.CL,
間Function Room入面有冇DVD機, 有既話可以播啲christmas carols, 就一定夠晒氣氛啦!
再唔係, 第一個節目就係比啲小鬼畫幅有關聖誕既畫, 然後貼晒上牆, 仲可以評分當多個遊戲添!

子爵府

cherryma,
jc話啲禮物仔都係啲筆/記事部之類, 至於數目未肯定住, 佢原本今日已託校車司機送去我度, 點知今日同聽日思翰又唔會坐校車, 所以要等星期四我拎咗後, 點算一吓至話比你聽!

子爵府

Hayiu,
其實咁多嘢食, 都未必食得晒, 不如買個聖誕蛋糕比佢哋吹吓好唔好?

子爵府

嘻嘻! 咁就無端端比我篤穿咗添! 因為啲排睇雜誌, 見到啲聖誕蛋糕好靚, 攪到我都想食返個嘛!

cherryma,
今日下午打過比你, 不過冇人聽! jc啲禮物已到手, 有成90份, 份份都已包好, 仲分晒男女, 所以我哋應該唔駛再買呢!

子爵府

cherryma,
佢話佢出年唔會再攪喎! 不過佢年年都係咁講, 但年年都照攪架!

首頁

尾頁

跳至