跳至

首頁

尾頁

男爵府

我會join, 因為就算只係幫到一兩樣緊要既病, 幫到就係幫到.

同埋上次聽talk話父母兄弟姐妹都好大機會岩用.. 當然無野係百分百架喇, 如果有咩事, 有一個機會都係好.

仲有而家係儲18年喎, 醫學咁發達, 我覺得會有人研究到醫到更多病.. 希望係咁啦...

我老公都覺得貴, 但係我堅持要join囉, 而家陀住都成日担心佢有事, 可況將來!?

$30000幾蚊18年呀, 每日$5, 早餐都未必夠啦....
好似有d仲有得分期, 我覺得真係值得join架...

男爵府

我應該會join cordlife, 因為平d...

如果你地join cordlife 搵埋我丫, 佢bb展promote一齊join會再平d...

http://www.cordlife.com/hkLocal/index/index.php?thisCountryIs=hk

男爵府

咁不如一齊去bb展啦! 我而家搵到一個bk mama一齊join呀! :D
佢話諗住10號去, 你呢!?

原文章由 CSbaby 於 08-8-4 14:21 發表
我都想join cordlife (康盛人生), 啲GIFT都好吸引.

男爵府

好勁呀! 你就好啦!
而家都無左唔洗錢既gift既... 不過平d都好好喇~

原文章由 carolina 於 08-8-4 14:39 發表
我個兒子是用cordlife, 在幾個中歷史最長全世界都有, 他們是用enclosed system,所以沒有那么容易感染細菌. 因為這3個原因我覺得有guarantee D.

我地BB 展join, 抽獎抽到不用錢,很開心!

Healthy Baby 聽說是跟陳水 ...

男爵府

不如一齊join cordlife啦!!

我問過CORDLIFE, 佢話有人refer,referral果個人有$500架
我有朋友舊年join, 我試下問下佢可唔可以比番個$500你,咁又可以平d啦!

原文章由 gloriahung 於 08-8-2 22:43 發表
你覺得cordlife好唔好啊,我第一個join health baby,所以第二個唸緊cordlife定cyrolife?

男爵府

太好喇, 夾埋我, 而家有四個媽媽, 每人平多800!
我地準備星期日下午2:30-3:00去.
CORDLIFE既職員會帶我地入去, 所以唔洗排隊買飛.
你果日係咪OK? 我pm你丫. 或者你可以email我 [email protected]
Thanks!!

原文章由 HelloMami0502 於 08-8-6 16:19 發表
我都有做少少research,我同老公諗住用cordlife因為都係覺得佢地公司穩陣啲,話哂都係外國公司(或者我地比較崇洋啦!)

我之前都有聽生寶啲sales話另外兩間會將成排臍帶血抽出嚟有風險,不過人地都有解釋喺咁短時間啲血 ...

男爵府

有無媽咪嚮BB展JOIN左呀?

首頁

尾頁

跳至