自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

平時好小病因為我食菌大
無啦啦喉嚨痛發燒鼻水一齊到
日日快測
吾同牌子
做左四日一條線
普通流感
認真感恩

大家要小心
流感開始勁

la_source    發表於 22-11-22 11:32

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

Happy_hk 發表於 22-11-22 07:14
保重身體,快D痊愈。
聽有JM講,有流鼻水就唔係新冠~~
多謝
咁就放心哂

珍珠宮

千穗淡月 發表於 22-11-22 07:34
夠瞓,飲多啲水,食多啲維他命c
收到
Thx

珍珠宮

雪影 發表於 22-11-22 08:25
唔好盡信快測,我20號做三次快測,同日去咗做埋核酸,因為我覺得自己有啲唔舒服,21再做一次,全部得一條 ...
所以吾同牌子一齊
希望準D

珍珠宮

mommyli 發表於 22-11-22 08:12
我中咗副流感。計埋今日,已經病咗17日。頭7日齋咳,之後嗰個禮拜開始病重,有幾日病到落唔到床。依家仲係 ...
我仲有小小咳
但其他冇野
食左维C
做下心肺運動
好似好快D

珍珠宮

多謝各位祝福

首頁

尾頁

跳至