論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

工人滿2年約,要安排機票返馬尼拉,請問邊度訂機票平d。另外,工人返菲2星期,因沒有太多假,想請個full-time 褓姆幫手,唔知好唔好,定都係自己放假好d呢?我有2個小朋友,大果個返k1,小果個半歲,有亞媽幫手

大宅

有個媽咪pm咗個電話比我,快手得掣delete咗,麻煩這位媽咪再pm,Thank you.

原文章由 cutielaam 於 08-4-1 00:37 發表
工人滿2年約,要安排機票返馬尼拉,請問邊度訂機票平d。另外,工人返菲2星期,因沒有太多假,想請個full-time 褓姆幫手,唔知好唔好,定都係自己放假好d呢?我有2個小朋友,大果個返k1,小果個半歲,有亞媽幫手 ...

大宅

請pm訂機票公司資料,Thank you

原文章由 Heady 於 08-4-2 09:37 發表
hi..我有間公司用開的訂機票公司幾平的...我個印4月走都係搵佢地訂...姐姐在印尼好鄉下地方住...要飛2程先到...仲要係耶加達住一晚...第二日先轉內陸機...今次單程票都係$1800+tax...我問過幾間都要$2000以上的...如 ...

大宅

唔知有無人用過 priceline - online訂機票,我上網search到,見d價錢都acceptable,都好容易訂,不過唔知好唔好

原文章由 traveller 於 08-4-5 16:07 發表
唔駛搵AGENT, 我新年去Cebu經cebu pacific airway 上網自己訂, 來回連稅900有找, 馬尼拉應該差不多. 自己訂呢.

http://www.cebupacificair.com/

首頁

尾頁

跳至