夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 天秤座老公 / 水瓶座老婆...

c火~~~個頭好痛tim~~~頭先探熱~~100.2~~

男爵府

elf:
唔好自己諗埋一邊呀.......好多時d女人以為自己ge直覺真係好準,其實唔係架....你同佢已經係男女朋友,有咩唔明就一定要問,靠估係唔得架....咪攪到自己唔開心....
你試諗下~~如果你對你bf好左好多,關心佢多左.....你都想佢留意到架....如果佢一句都唔講,咁你咪以為佢冇感覺囉~~同樣地,可能佢都係想你感覺到佢唔同左架!!
兩個人ge相處係一件至高深ge學問.....真係要終生學習架!!

男爵府

我唔係天秤又唔係水瓶~~~~但係我又係一個怪人喎

男爵府

阿仔今日開始全日了~~~~陣間我又要煮飯lu~~~~

男爵府

elf:
咁你兩日冇見bf,佢有冇打比你呀

男爵府

elf:
唔好唔開心la........自己諗清楚D.......

男爵府

bandband:
我上次咪話過阿仔有個同學好曳ge?!~~~佢由呢個星期一開始比老師罰企呀(每日第一個小息).....
咁係呢個幾星期個小朋友仲係咁攪我阿仔呀,阿仔日日放學返黎都話比我知.....話佢日日小息完排隊時,都係咁拍打我阿仔個patpat呀.......阿仔好唔開心咁,所以我琴日再忍唔到了,終於打比去比佢老師,個老師話佢會留意+處理~~佢又話我知,果個小朋友係自己控制唔剽自己果隻黎架~~~
咁今日我咪又問阿仔,果個小朋友點呀,仲有冇攪你呀??阿仔話老師調左佢排隊ge位置了.....

男爵府

zoeyiu:
阿仔話係新野黎架...上次本來話要罰佢冇得小息,咁後尾老師比多次機會佢,但係之後佢又曳,所以先至要罰佢~~~
鬼咩....我阿仔排隊係佢前面丫嘛.....咁咪比佢性騒擾law....

男爵府

elf:
講真果句,你真係要同佢傾下先至得.....你唔講比佢知,佢又係估估下咁,可能連估都唔估....因為佢真係唔知.......
搵個機會你將心裡面ge野,講晒比佢知,睇下佢會有咩反應先啦........唔講出黎你又係辛苦,講左出黎,睇下佢會點做....你先再決定啦...

男爵府

哦~~~咁happy birthday to your 蝦子餅啦~~~~~
bandband 寫道:
係喎!今日係我老公既四十大壽~~~!!!變咗中坑亞叔喇~~!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至