嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

hi咁多位媽咪,

如果你bb有鼻敏感,不防試下我呢個方法.
其實我係之前都有開過post,有講到發燒發炎鼻敏感都好返的情況.其實起初都係一位bk媽媽介紹比我,我本住一試心態,結果真係好得,後來都有媽媽比佢地既小朋友用,真係好見效.

bk媽咪介紹既係蘆薈汁同opc-3,都係天然健康食品,而且通過香港衛生處檢定為健康食品.opc-3係由3種物質提鍊而成,包括葡萄籽,松樹皮同紅酒萃取物當中的原花色素.原花色素係所有有顏色既食物中都有的一種元素,佢能對抗人體自由基..減少體內細胞被破壞.從而令人體健康.所以opc-3並唔係只針對鼻敏感咁簡單,仲可以增強身體免疫力.減少病菌入侵.加上未來流感咁勁,更加要幫bb增強身體抵抗力.

我見而家咁多媽咪頭痛bb鼻敏感問題..真係希望幫到大家.因我本身係治療師,同時修讀營養學,希望自己經驗加知識,可以幫到大家媽咪.

大宅

原帖由 BONNIETHAN 於 10-1-14 11:41 發表

rebecfung pls pm me the details , Thanks

PLS CHECK

大宅

原帖由 debby1328 於 10-1-14 22:10 發表
hi rebecfung,

could you pls pm me the information, as my son also got the same problem. Thanks!

HI PLS CHECK PM

首頁

尾頁

跳至