夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

你真係生在福中不知福呀妹妹 無疑你99好似好5尊重你咁, 但老實講佢當你係自己人佢先會對你老實不客氣 我諗係你溶入5到當佢係半個亞媽啫 再講我估十居其九你最5鍾意佢係, 佢對待你D小寶貝 不過我覺得你做得好好架啦 都肯順從佢老人家意思去做 G不過我又覺得佢上得黎多比得意見多都5等同於佢係女主人你係寄居蟹架 呢樣野係視乎你自己點諗同點睇架啫 相反你試諗下5使錢多個自動自覺既工人使5係更加好咩 凡事向好個方向想太負面既野就無謂諗咁多啦盞自己5開心 至於你老公佢係一個大悶蛋根本就5關BB出5出世既事你無謂拉埋一齊黎講啦 一係搵D家庭樂帶BB去公園行下玩下囉 斷估佢5會5肯呀mouth:
原文章由 catlover2001526 於 08-12-8 12:56 發表
我地婚前協議左唔駛同雙方屋企人住!
點知婚後佢阿媽曾同先生表達過如果住大D,
佢可以一整住順便幫手湊孫!(當時尚未有bb)
我問先生點諗?
先生話唔通佢阿媽話想一整住佢反對咩!

如今我地都係無買大d,
所以都係分開住,
不 ...

翡翠宮

但你又諗下老人家都係為左個B好佢先會有咁既建議啫 所以你只可以希望BB快D大, 起碼去到三四歲啦, 咁佢對毛既野無敏感囉你D 咪可以復活囉
原文章由 catlover2001526 於 08-12-11 11:38 發表
你講中左我既心事!
而家望到我D貓貓,超心痛呀!

翡翠宮

都5係呀你對佢地一樣咁好架, 只係縮細左佢地既活動範圍之嘛 又或者你99夜晚都5會上黎架啦, 一係你夜晚放工後放佢地出黎走走囉
原文章由 catlover2001526 於 08-12-11 11:45 發表
漫長既等待呀!
我覺得我唔係一個好主人!
搞成咁!

首頁

尾頁

跳至