跳至

首頁

尾頁

大宅

我地想搬入村屋.老公話林村都幾好. 請問有冇人住緊? 治安,衛生同環境ok嗎? 請問邊段比較好住? 交通怎樣 (我主要係出大埔market 火車站)? 會不會很多原住民村霸?

大宅

回覆 3# carrie_1102 的文章

很多謝兩位的意見. 今日揸車去過, 都覺得林村頭段好正,不過可惜未約地產睇樓. 唔知上覆+雙車位唔知會唔會好貴. 希望快d搵到啱心水既櫻樓settle down 啦.

大宅

回覆 5# marcus_hclee 的文章

唏! 我都只係租, 但係好似冇物上覆, 下覆就多d. 請問林村多唔多蛇蟲rat蟻? 我會失控架! 妳地有冇用驅蟲器呢?

大宅

回覆 8# carrie_1102 的文章

請問妳住果度會唔會好多草同近山呀? 死啦,好多時都係得我1個係屋企 我租左地覆呀. 好驚呀!!!!

大宅

I live in Hang Ha Po. Where do you live? Do u think 驅蟲器 can help?

原帖由 marcus_hclee 於 09-10-15 09:30 發表
Which village will u live,fattymom?

大宅

吓! 妳住果段都已經好企理囉, 都咁多小小動物, 咁我咪......

原帖由 carrie_1102 於 09-10-16 01:04 發表

我唔近山同草架~基本上我夜晚收工行返屋企條路都見到青蛙既~~我已經習慣左lu~落雨仲勁tim呀~

首頁

尾頁

跳至