自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mao..Mao.. 發表於 22-4-5 01:36
另外,我想請問火葬完成後,要派纓紅利是,利是封有冇特別要求呢?「大吉大利」就可以?

謝謝各位! ...

纓紅利是係殯儀預備好,我見利是封都係寫住大吉大利

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Mao..Mao.. 發表於 22-4-5 11:27
Agent 叫我自己準備,佢淨係俾咗幾疊「吉儀」封我返去自己封,要去銀行唱1蚊了

我agent吉儀同纓紅利是都準備好架,佢有冇教你纓紅利是入咩嘢

雲母殿

Mao..Mao.. 發表於 22-4-5 11:44
$20

總之係雙數銀碼

2蚊,仲有扁柏紅繩

雲母殿

Mao..Mao.. 發表於 22-4-5 13:31
扁柏可以喺邊度買?

吾清楚呀,我都係殯儀幫我準備

首頁

尾頁

跳至