夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地O既第一次係點發生O架?? 如果你地D男朋友話咁唔好彩有左就會比錢你地落...你地仲肯唔肯同個男仔有第一次??

大宅

HAHA~~我都考慮緊呢個人~~覺得佢超CHEAP!!

大宅

其實我鐘意佢~~可能之前我自己一個生活O既日子有佢陪我~~ 佢令過我開心...但又同佢曾經因為小事而鬧交~~ 不過而家都同佢好返~~ 但係今朝同佢MSN~~佢話想同我XX~~ 之後我問佢 佢竟然咁答我~~我就同佢講 你咁樣等於去殺一個人~佢答我 係佢心目中未出世o既都唔算~~ 我就再講...佢可以同我講我地冇能力養!! 不過我聽完佢講~~我ng會同佢...... 因為佢好cheap~~ 我同佢講~~你即係當我係雞 佢又話唔係~~

大宅

仲有佢話自己之前同個3個一齊do(sorry,可以字眼有d不宜) 我問佢同我識果個fd do過幾多次~~ 半年內已經有20-30次~~ 佢係肯用condom~~ 不過佢叫我第一次食藥 之後比佢射wor~~第2次佢先用wor!! 我覺得到時佢一定ng會ah~~

大宅

我打算做癮君子~BLOCK O左佢MSN!! 我覺得佢當我係雞都不如~~因為我覺得佢只係想我令佢開心~~因為尋日佢仲係MSN講明~~要我幫佢"奶"下面...佢話一定幫我"奶" 我話唔好~好核突。。。佢同我講話係好基本~~佢當我低B咩~~ 基本係佢想唔比錢出去叫雞而拎我著數 我尋日扮野話冇錢要去做雞 佢話如果我真係做~就唔識我WOR!! 之後我話搵份PART-TIME做~~佢又話唔想我辛苦!! HAHA~~佢都真係好識"乙水"我~

大宅

係每次我地講開平時野~~佢都講呢d, 不過我又唔想比D朋友知...咪想上o黎問o下你地LOR?? 不過我可能點都要見到佢一次~~ 因為我要比返d煙同香水佢~~不過個男仔絕對唔係靚仔,又固干...... 不過我覺得鐘2一個人唔係為錢~而係為愛(即係比人錫...唔係指另一個...唔好誤會AH) 我打算比埋d野佢就會避開佢~~我諗到時佢都知咩野事啦?? 不過希望唔好係街見到佢

大宅

我想問呢~~如果返去...我去銀行存返比佢得唔得O架D錢~~因為佢匯O左錢叫我幫佢買野~~ 但佢比O既係HK$!! 我係咪應該去CA O既銀行換返加幣比佢~~ 其實我而家都NG係好想幫佢買野~~我都唔想見到佢~~ 不過我可以唔幫佢買野~~但一定唔可以拎O左人地果幾百蚊就唔比返人~~我有咩方法 可以見唔到佢~~但又可以比返D錢佢O架!!

大宅

一罐可樂~我想問呢...係CANADA 可NG可以直接存HK$比返佢~~ 如果我用佢D HK錢找返CANADA$ 佢少O左咪懶我拎O左佢D錢用咪死~~而家覺得佢越來越鐘2屈人!! 尋日同佢熱鬧交...佢終於講幫佢買完野就唔會再理我!! 我就話我係義務幫佢買野~~ 仲要我去D 唔就腳O既郵局先拎到錢~~我車錢都"SI"O左比佢啦...... 之後佢竟然同我講佢火滚先會咁講~~唔係真心話WOR...佢仲好笑...同我講話D煙同香水係CANADA都有...不過貴WOR!! 佢估我好好力幫佢拎野咩~~又要拎自己野...又要幫個女仔帶化妝品果d ...不過而家最煩O既係點開口同埋驚佢冇銀行戶口咪死!! 我打算用我果日趕住上機~所以幫你買唔到野為藉口...不過D錢佢叫我見面比佢咪死!1

大宅

THZ~~如果去對換少過佢之前寄果D咪要我去貼返比佢=.=

首頁

尾頁

跳至